CINEMA A LA FRESCA “20000 ESPECIES DE ABEJAS” – Pantalla BCN

20000 ESPECIES DE ABEJAS

Més enllà d’un retrat familiar, l’òpera prima de la cineasta Estibaliz Urresola és un viatge d’iniciació: el d’una nena que adquireix la confiança i la determinació per expressar el que ella és. 20.000 especies de abejas va ser el fenomen cinematogràfic espanyol de la temporada passada: triomfadora de festivals —per exemple, a Màlaga o a Berlín, on l’actriu Sofía Otero va ser guardonada amb l’Os de Plata— però també de públic.

Fitxa tècnica:
Direcció: Estíbaliz Urresola
Guió: Estíbaliz Urresola
Intèrprets: Sofía Otero, Patricia López Arnaiz, Ane Gabarain
País: Espanya
Any: 2023
Durada: 129 minuts
Gènere: Drama
Versió:
Idioma: Castellà, euskera i francès
Subtítols:
Qualificació: No recomanada per a menors de 7 anys i distintiu especialment recomanat per al foment de la igualtat de gènere

Sinopsis:
Cocó, de vuit anys, no encaixa en les expectatives dels altres i no entén per què. Tots al seu voltant insisteixen a dir-li Aitor, però ell no es reconeix en aquest nom ni en la mirada dels altres.

La seva mare Ane, (Patricia López Arnaiz), immersa en una crisi professional i sentimental, aprofitarà les vacances per viatjar amb els seus tres fills a la casa materna, on resideix la seva mare Lita (Itziar Lazkano) i la seva tieta Lourdes (Ane Gabarain), estretament lligada a la cria d’abelles i la producció de mel.

Aquest estiu que canviarà les seves vides obligarà a aquestes dones de tres generacions molt diferents a enfrontar-se als seus dubtes i pors. I sobretot, a l’Ane a ser per fi honesta amb ella mateixa.

Activitat gratuïta no cal reserva prèvia.

Data d'inici

23 jul. 2024

Horari

22:00

Per Dies de la setmana

Dimarts

Ubicació

PLAÇA CAN BASTÉ
Per temàtica
Codi QR
Go to Top