/Concert EL GENERADOR SUMMER

Concert EL GENERADOR SUMMER

MAMÁ LADILLA – Rock

Trio madrileny de punk-rock amb lletres en la seva major part humorístiques i alhora plenes de crítica. El grup va ser fundat per Juan Abarca (guitarra i veu) en 1994 per a donar regna solta a les cançons que componia, i es va completar amb Llors Merino (al baix) i Ferro (bateria). Des d’aquest mateix any Mamá Ladilla es va anar fent lloc en el panorama nacional gràcies a una maqueta gravada en directe que es va editar sota el nom Directamente a la basura.

Durant els anys següents el grup desenvolupa a poc a poc un so propi que es va enriquint amb aportacions dels tres membres i va quallant en la discografia del grup. Al seu torn les composicions de Juan es van tornant cada vegada més complexes en la seva majoria.

Després de dos nous canvis de formació, el grup compta actualment amb Sergio González al baix i Abel del Fresno a la bateria. Aquesta formació ha gravat dos discos d’estudi i un en directe, ha girat dues vegades per Amèrica i ha presentat per tota Espanya Arrea!, el Musical Ladilla. Actualment el grup es troba embarcat en la presentació del seu últim disc, Quién pudriera.

+ info: www.facebook.com/mladilla/

LOS MONOS VOLADORES DEL SR.BURNS – Punk Rock

Banda de rock que versiona clàssics i no tan clàssics de la música popular. Versionen tot tipus de cançons que els hi agraden, que van marcar la seva infància o que simplement els hi han fet ballar amb unes copes de més.
En essència, una banda de rock. Homenatge? Tribut? Paròdia? Sí, una mica d’això també.

+info: www.facebook.com/LosMonosVoladoresDelSr.Burns/

EL INKREÍBLE KINTETO AFONIA – Capella

La veu és el seu instrument. I han tingut l’encert de denominar el seu espectacle com capella radikal. Aquest és el gènere en el qual conflueixen els més diversos estils musicals; des d’un tango a un rock’n’roll, o des d’una peça de jazz al més pur heavy metal. La sàtira és l’ingredient comú en cadascun dels temes que interpreten i totes les cançons són composicions originals.

Data d'inici

13 Jul 2019

Horari

22:30

Dies de la setmana

Dissabte
PLAÇA CAN BASTÉ

Ubicació

PLAÇA CAN BASTÉ
El Generador 9 Barris

Organitzador

El Generador 9 Barris
Email
programacio@canbaste.com
Web
https://www.facebook.com/ElGenerador9Barris/
QR Code

Vols rebre més informació?