Fins al 10 de novembre // A LOS QUE VIAJAN de Mar Sáez

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA – Inauguració: dissabte 15 de setembre, 12 h.
Fins al 10 de novembre de 2018 // SALA GOLFES 

A LOS QUE VIAJAN  és un projecte fotogràfic sobre el viatge compartit com a experiència de socialització forçada. El cotxe com a habitacle que imposa el contacte amb desconeguts. Amb aquests elements de base, Mar Sáez ha construït un relat visual basant-se en la seva experiència personal com a fotògrafa in itinere, a cavall entre Madrid i Murcia. En els trajectes realitzats, l’autora va fer fotos, de vegades a hores intempestivas, dels llocs transitats i dels seus companys de viatge.
Durant aquests trajectes l’autora va arribar a la conclusió que compartim amb l’altre més experiències i temors dels quals imaginem. “Que habitem un permanent espai d’incertesa”. Després de prendre consciència d’aquesta situació, aquest treball s’ha convertit en un petit homenatge «als quals viatgen» i, sobretot, «als quals senten»

Mar Sáez (Múrcia, 1983) és una fotògrafa murciana que està representada per la galeria Pilar Serra de Madrid i l’agència Institutede Los Angeles. És autora del fotolibro “Vera i Victoria”, un relat visual sobre la vida íntima i la connexió emocional d’una parella de dones de les quals una d’elles és trans. El llibre va ser publicat per l’editorial francesa André Frère Éditions.

Data d'inici

15 set. 2018 - 01 nov. 2018

Horari

00:00

Preu

Gratuït

Dies de la setmana

Dilluns,
Dimarts,
Dimecres,
Dijous,
Divendres,
Dissabte
Can Baste - Sala Golfes

Ubicació

Can Baste - Sala Golfes

Organitzador

Centre cívic Can Basté
Telèfon
+34 934 20 66 51
Email
info@canbaste.com
Web
www.canbaste.com
QR Code

2 Comments

  1. Patrícia octubre 16, 2018 en 14:44 - Respondre

    Vull anar

Deixeu un comentari