BASTÉSONA 2018

SOWETO

Consolidada com una de les bandes punteres del panorama mundial del ska després de la seva actuació el passat mes de novembre al 1st One World Ska & Rocksteady Music Festival a Kingston, Jamaica, Soweto acaba aquest 2017 amb un nou disc sota el braç de la mà de Liquidator Records: “Turn On The Music On”. I és que la banda de Barcelona és una d’aquelles formacions amb solera, tant per la seva veterania i manera de fer, com sobretot per la filosofia que mantenen des de fa 15 anys, respectant un ritme d’arrels sense deixar de banda d’on provenen. Música jamaicana amb influències dels sons que arribaven a aquella illa als anys seixanta, música negra en definitiva. Amb vàries gires europees a les seves esquenes, i amb col·laboracions tant en estudi com en directe amb artistes de la talla de Derrick Morgan, The Gaylads, Rico Rodriguez o Dennis Alcapone, Soweto és sens dubte un dels grups catalans més internacionals del moment. Do the ska!

Big Funk Theory

Grup de Barcelona amb clares influències del Funk, el Soul i el Rock de totes les èpoques: des del Blues i el Soul clàssic dels anys 60 al R&B actual, passant pel Funk i el Rock dels 70 i 80.
Big Funk Theory ho componen 10 membres: Alba (veu principal), Andrea (cor), Raquel (cor), Iordi (teclats), Marc (guitarra), Charli (baix), Colla (bateria), Joan (trombó), Martí (saxo tenor) i Joan (saxo alt) .
El repertori, sempre en evolució, té actualment una durada d’hora i mitja, consistent en una hora de cançons pròpies entre les quals s’intercalen versions de Aretha Franklin, Ann Peebles, Donna Summer, Amy Winehouse i JossStone.
Tenim diferents espectacles, des de concerts en espais grans a actuacions de petit format amb formació reduïda, bateria petita tocada amb hot rods i la possibilitat que el teclista toqui piano acústic si la sala disposa.

*Activitat dins de la programació de la FESTA MAJOR DEL TURÓ DE LA PEIRA 2018

Data d'inici

16 juny 2018

Horari

22:30
PLAÇA CAN BASTÉ

Ubicació

PLAÇA CAN BASTÉ

Organitzador

Centre cívic Can Basté
Telèfon
+34 934 20 66 51
Email
info@canbaste.com
Web
www.canbaste.com
QR Code