CICLE DE CINEMA / Pantalla Tardor 2020

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, vol continuar estimulant i consolidant la difusió de la cinematografia de Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania per mitjà del Pantalla Barcelona. Aquest any, i com a novetat, a banda de les propostes cinematogràfiques realitzades, rodades o produïdes a Barcelona, el Pantalla Barcelona amplia la selecció de films programant les propostes d’una gran diversitat de festivals de la nostra ciutat. Amb aquesta iniciativa vol aportar un valor propi del cinema local a la programació del cicle i donar suport a uns festivals que també s’han hagut d’adaptar per la situació sanitària que estem vivint. Aquestes propostes cinematogràfiques han ampliat l’oferta del Pantalla Barcelona amb pel·lícules molt variades i d’origen internacional.

En la seva cinquena edició, a partir del 2 d’octubre i fins al 18 de desembre, el Pantalla Barcelona oferirà una vintena de llargs i una vintena de curts en més de 40 projeccions, a través de les pantalles dels centres cívics complint les mesures de prevenció, seguretat i limitació d’aforament que en cada moment determinin les autoritats sanitàries a causa de la Covid-19. A fi de poder complir amb aquesta normativa d’aforament és imprescindible reservar les entrades per assistir a les projeccions que, com és habitual, continuen sent gratuïtes.

ME LLAMO VIOLETA de Marc Parramon i David Fernández (2019)  

Dissabte 3 d’ octubre de 2020, 18 h

+ INFO
MEMORIAS DE UN HOMBRE EN PIJAMA de Carlos Fernández de Vigo (2018)  

Dissabte 10 d’ octubre de 2020, 18 h

+ INFO
PUSH de Fredrik Gertten (2019)  Documental

Dissabte 24 d’ octubre de 2020, 18 h

+ INFO

Data d'inici

01 oct. 2020

Preu

GRATUÏT (Cal inscripció prèvia)

Més informació

RESERVA CADIRA

Dies de la setmana

Dissabte
Can Basté - Sala d'actes

Ubicació

Can Basté - Sala d'actes
RESERVA CADIRA
QR Code

Top penis enhancement Pheochromocytoma erectile dysfunction What is male low libido Pills for sexual enhancement Obese penis Bl male enhancement Trimix injection ingredients Erectile dysfunction ipp Testis erectile dysfunction Instinct male enhancement china How to get an erection fast naturally Dr cons Top10 male enhancement oroducts Does horny goat work How to get more sexually active Over the counter male erection pills Female libdo Clover pills Star buster male enhancement pills Erectile dysfunction treatment naturally New erectile dysfunction drugs Drug chat rooms Raising libido Coral erectile dysfunction Taking too much extenze Buy ed pills canada Erectile dysfunction titan Cause of causes Low libido wife never had any sex drive Pure romance sexual health matters Best herbal sex pills Improving erection naturally Pills that make you hard How do u make ur dick bigger How to get your dick longer