Concerts El Generador amb PERANOIA i LXS MAN PROJECT

Concert amb els grups PERANOIA i LXS MAN PROJECT
Divendres 26 d’octubre de 2018 // SALA D’ACTES

PERANOIA 

PERANOIA naix a l’any 2013 a València de les mans de Jesús, el cantant i guitarrista. Ell és qui va donar el pas per ajuntar a John (guitarra) i Àlex (bateria) i així començar a perfilar les cançons que anava composant des de feia un bon temps. Després d’un parell d’assajos, alguna nit de festa i moltes reunions al voltant d’una guitarra, decidiren comptar amb l’ajuda d’ Adriel (baix). Amb aquesta formació es desenvolupà un procés ràpid i enriquidor de gravació, difusió i promoció del primer EP homònim del grup. Una etapa on els concerts serviren per demostrar tota la potència i l’esperit festiu de la banda, la qual aconseguí fer-se amb un bon número de seguidors i seguidores, arribant a compartir escenari amb grups com Estirpe i Los Enemigos en qüestió d’uns mesos.
Durant l’estiu de 2015, PERANOIA canvià de guitarrista amb l’entrada de Sergio i incorporà una secció de vents gràcies a la col·laboració activa de Manu (trompeta) i Pau (trombó) als directes i, posteriorment, a la gravació del segon EP: Autodidacta. La nova gravació manté el rock com a base compositiva mentre diversos estils es fusionen fins donar el toc personal de la banda.
2016 i 2017 han estat dos anys plens de bones sensacions gràcies a l’acollida positiva de l’últim treball de la banda tant per part del públic com de crítica, productors i esdeveniments musicals: després d’una intensa gira pels voltants de la província compartint escenari amb gran varietat d’artistes (El tio la careta, Chambao, Ojos de brujo, El kanka…), de diverses gravacions de videoclips autogestionats, de tocar a festivals importants de l’Estat com ara Montgorrock o Cabo de Plata i de guanyar un parell de concursos (Concurso nacional de bandas Cabo de Plata 2016; Concurso de bandas emergentes 16 Toneladas-La tela de araña), PERANOIA ha entrat a l’estudi aquest 2018 de la mà de Mark Dasousa (La Raíz, Zoo, Aspencat, Smoking Souls…) i llança un LP ple d’energia i bons temes. Arranca amb força un nou projecte: “SOLO TEMAZOS” ja és una realitat preparada per presentar-se als escenaris.

+ info: www.peranoia.es

LXS MAN PROJECT

A finals de l’estiu de 2008 neix al barri de la Guineueta, perifèria subversiva de Barcelona, el projecte psicodèlic MAN PROJECT SOUND amb la intenció d’aportar al panorama musical alternatiu de Barcelona una nova proposta, una nova manera de fer, on la música, la denúncia social i les ganes de crear impacte, es fusionen per tal de desenvolupar una forma diferent de fer espectacle.
Amb les influències de grups dels 80 – 90 que més els van impactar, MPS crea un nou concepte musical, la narco-fusió, on s’expliquen petites històries quotidianes i pensaments siderals a través de diferents ritmes i estils com l’ska, el punk, la rumba callejera, la psicòdelia… reforçat sempre per la seva particular forma de fer espectacle i la seva entrega a l’escenari.
Després del seu primer concert i de diversos canvis en la seva formació, la banda es consolida i comença a actuar en diferents iniciatives populars com concerts al carrer, festivals, festes majors . . . compartint cartell amb grups com Mr shure, Itaka, la Mousha and the latin reagge band, los Barrankillos, etc…
Actualment la banda està preparant el seu primer treball i continua participant en multitud de propostes culturals aportant la seva característica narco – fusió, un còctel de música ballable, energia i posada en escena que segur que no us deixarà indiferents.
Salut i psicòdelia!

Data d'inici

26 oct. 2018

Horari

22:30

Preu

Gratuït

Més informació

Read More

Dies de la setmana

Divendres
Can Basté

Ubicació

Can Basté
El Generador 9 Barris

Organitzador

El Generador 9 Barris
Email
programacio@canbaste.com
Web
https://www.facebook.com/ElGenerador9Barris/
QR Code

Deixeu un comentari