/Concert Festival 44 FEST

Concert Festival 44 FEST

Concert 44 FEST amb els grups 
Dissabte 4 de maig de 2019 // SALA D’ACTES

MATCHING RATIO

Matching Ràtio és un projecte ideat per Daniel Morillas Moreno. Fundat en el 2016, sofreix diversos canvis de formació abans d’entrar a gravar la seva Ep debut ‘Between the Sounds’. Actualment músics del calibre de Dan Arisa, Kiko Ujaque i Monchu López són part de la formació instrumental de la banda, sent tot un luxe comptar amb l’àmplia experiència que ofereixen aquestes grans persones.

Fusionant rock progressiu i alternatiu, concepte i musicalitat es relacionen amb el mateix propòsit artístic.

Projecte amb una proposta ambiciosa, que tracta de retratar les influències, tendències i experiències musicals manifestades a través de dècades, sintetitzant-les en un so sòlid i dinàmic alhora. Si haguéssim de definir la seva música, parlaríem d’un viatge que parteix de les arrels de la música blues i rock dels anys seixanta i setanta, fins a arribar al bressol del grunge en els noranta que evocarà a l’oient a experimentar diferents dinàmiques, textures i estils musicals.

Com el seu propi nom indica, Matching Ràtio tractarà de qüestionar el concepte d’aleatorietat al qual ens llança la inseguretat de l’existencialisme.

TEARS IN RAIN

Fundat per Jim Vieco en 2010, Tears in Rain pren forma,  patint canvis en l’alineació fins a trobar l’actual Baix amb Antonio León i Diogo Santos a la bateria. El seu Ep debut titulat “Promises” masteritzat per Tom Baker (Wolfmother, QOTSA, Foo Fighters) va veure la llum a finals de 2012.

Llancen el seu primer LP Stop to Reach (Nasoni Rècords) al març de 2015, que rep molt bon acolliment en la crítica especialitzada i posteriorment autoediten Everything Under Control, un LivePerformance autoproducït que explica la història de la banda entre enregistraments en directe. Ideometry surtí a la llum a finals de 2016, barrejat i masteritzat a Seattle per Matt Bayles i Ed Brooks. El seu quart àlbum “The Wider Light” estarà disponible durant 2019. Entre les influències que conformen el seu peculiar i addictiva música es troben el Grunge, el Post-Rock, Jazz, la Psicodelia, el Blues i el Progressiu.

MOTHER GRACE

Amb quince anys van tenir la sort de viure una de les millors èpoques musicals de la història. Bandes com Jane’s Addiction, Pearl Jam, Nirvana, Soundgarden, Blind Melon, Mudhoney, Sonic Youth, Kyuss, Alice In Chains, Stone Temple Pilots i molts més, van impregnar amb la seva meravellosa música i amb l’energia renovadora del grunge, encara en cerns, i això els va marcar per a la resta de les seves vides.

Us presentem a Michael Kominek (veu), Dani Alonso (baix), Juanma Pintor (guitarra), Raúl Luque (bateria) i Rafa García (guitarra) que formem Mother Grace de les cendres d’una altra fantàstica banda, The Flames.

Data d'inici

04 Mai 2019

Horari

21:00

Preu

Gratuït

Dies de la setmana

Dissabte
Can Basté

Ubicació

Can Basté
Categoria
QR Code

Vols rebre més informació?