II KAMIFEST- Concert solidari

II KAMIFEST

Presentem l’II KAMIFEST,un concert en benefici de la associació Acció contra la violència domèstica.

Gaudirem d’un gran concert, on tres bandes ho posaran tot  per fer-nos gaudir d’un bon metall!

Els horaris de les bandes són:

21:00 h. DARK SÀBAT

Aquesta banda fa un tribut immillorable a un grup referent del heavy mundial, BLACK SABBATH on escoltarem els millors temes de l’epoca en què OZZY OSBOURNE i RONNIE JAMES  estaven al capdavant. Una posada en escena impecable,una veu increible, una potent guitarra, un baix en tota la seva esplendor i una bateria única ens faran viatjar en el temps. Tancar els ulls i escoltar.

22:15 h. MASTER OF NONE

Grup amb uns covers brutals de referents del metall com SAXON o ZZ TOP,per posar dos exemples. Una veu potent, dues guitarres brutalment combinades, un baix a l’alçada dels millors i una bateria a la qual es rifarien els grans, es barregen per fer-nos desitjar que no acabi mai.

22:30 h. ALUD

Aquest grup, que barreja versions i temes propis ens delectarà amb una descarga brutal d’un bon metal com a colofó a una vetllada inoblidable. Una guitarra com a poques s’han vist, un baix que ens transporta a grans esdeveniments i una bateria extralimitada, combinada amb una veu completament diferent a qualsevol altra prometen deixar-nos amb ganes de més i més.

L’entrada serà una donació voluntària a l’associació ACVD, aixis que esperem que ningú ens falli i que es demostri que els heavys són gent generosa, solidària i conscienciada.

Organitza ACVD, Generacion Metal i Club Heavys de la Meri-Moguera

Data d'inici

03 nov. 2018

Preu

Gratuït

Més informació

Més informació

Dies de la setmana

Dissabte
Can Basté - Sala concerts

Ubicació

Can Basté - Sala concerts
Categoria
QR Code

Deixeu un comentari