/Concerts amb THALASSA + BRIGADA COBALTO

Concerts amb THALASSA + BRIGADA COBALTO

MÚSICA EN DIRECTE!
Divendres 31 de gener de 2020, 22.30 h // SALA D’ACTES

THALASSA 

Trio barceloní format en 2018 amb influències del rock dur i experimental dels anys 60 i 70. Al juliol del 2019, després de tocar en festivals locals com Youngblood, treuen el seu primer EP “Pètal I Espina – Andrómeda” el qual pot escoltar-se a través de les plataformes de streaming més reconegudes.

Al març de 2020 entren a gravar el seu LP homònim, contingut que resumeix el treball de la banda en els seus 2 primers anys de vida.

El grup està conformat en base rítmica per Guillem i Sergio Cuevas en baix i bateria, l’experiència del qual es llaura en l’escena del heavy metall barceloní. Havent passat per diverses agrupacions, la més notable és Street Lethal: una banda incipient que entre altres coses ha telonejat a Muro i estrenat el seu primer LP en 2019.

A la veu i guitarra està Daniel Soriano, actualment compartint agrupació amb Blackmore’s Rising: una de les poques bandes de tribut a Deep Purple i Rainbow a Barcelona.

BRIGADA COBALTO

Brigada Cobalt és una banda de barri de la comarca del Baix Llobregat, situada en la perifèria sud de Barcelona. Fervent seguidora de la tradició del Rock Clàssic, beu de la influència hardrockera de bandes de finals dels 70’s – 80’s. Rock urbà, pegat a l’asfalt, sincer, directe, sense complexos i aliè a aparadors

Data d'inici

31 Gen 2020

Preu

Gratuït

Més informació

Més informació

Dies de la setmana

Divendres
Can Basté - Música en viu

Ubicació

Can Basté - Música en viu
El Generador 9 Barris

Organitzador

El Generador 9 Barris
Email
programacio@canbaste.com
Web
https://www.facebook.com/ElGenerador9Barris/
Més informació
QR Code

Vols rebre més informació?