/Música DJ + Projecció de BLACK IS BELTZA // Cinema a la Fresca’19

Música DJ + Projecció de BLACK IS BELTZA // Cinema a la Fresca’19

20 h. Sessió de música negra amb DJ NASSIM O + DJ Riki Undersounds

DJ NASSIM O

Entre del jazz, funk, disc, boogie és on es troba el terreny de joc de Nassim O. Ballant entre grooves de música negra és on realment se sent còmode. Des del jazz de John Coltrane fins al funk SugarhillGang, tot hi cap en les seves sessions.

El background musical ho ha portat a ser DJ resident del festival 9Barris in Black, locutor en Ràdio Linea IV del seu programa Jazz2Jazz, el qual està en un moment de letargia indefinida.

Actualment, està arrencant el projecte de Blackhouse, que pretén donar més presència a aquest tipus de música a Nou Barris.

DJ RIKI UNDERSOUNDS

President del festival St.Q Black, promotor musical, productor d’esdeveniments culturals, il·lustrador, melòman, col·leccionista de vinils i DJ.
Riki Undersounds ens porta els millors sons de la música negra de tots els temps i una repassada al rock i música popular dels anys 50’s60’s i 70’s.

22 h. Projecció de la pel·lícula BLACK IS BELTZA* de Fermín Muguruza

El 1965 els gegants de Pamplona van ser convidats a desfilar pels carrers de Nova York. Víctimes del racisme de l’època, els gegants negres van ser censurats. Manex Unanue, un dels seus portadors, abandona els companys pamplonesos i converteix la seva ràbia en revolució, i acaba traslladant-se a Cuba. Allà accepta una perillosa missió que el portarà a viatjar al voltant del món.

*No recomanada per a menors de 16 anys

Col·labora

Data d'inici

09 Jul 2019

Horari

20:00

Preu

Gratuït i a l'aire lliure

Més informació

Més informació

Dies de la setmana

Dimarts
Façana de Can Basté

Ubicació

Façana de Can Basté
Més informació
QR Code

Vols rebre més informació?