DEL QUE PASSA A FORA – Erik Estany // Beca 15è FFCB 2018

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA
Del 10 de setembre al 31 d’octubre de 2020 // SALA CAVA

“Del que passa a fora”: el fotògraf i la màquina, i la pantalla com a nova finestra per veure el món.

Erik Estany Tigerström presenta el seu projecte fotogràfic “Del que passa a fora” amb una exposició a la Sala Cava del Centre Cívic Can Basté. La mostra s’inaugurarà el 10 de setembre amb tres visites guiades a càrrec de l’autor, a les 17, a les 18 i a les 19h, i es podrà visitar fins al 31 d’octubre. El treball també es podrà veure a l’Arts Santa Mònica del 23 al 25 d’octubre en el marc del festival Art Photo Bcn. En el treball, el fotògraf mira cap a fora des de la finestra a través de la pantalla de la càmera. Aquestes dues superfícies, finestra i pantalla, se sobreposen i es confonen, i amb elles les realitats que ens mostren. El fotògraf i la màquina també s’acaben confonent, actuant com una càmera de seguretat que transforma en imatges tot allò que veu, com una màquina de veure que converteix la quotidianitat en una maqueta de la realitat plena de signes per desxifrar.
El treball registra aquesta connexió entre la màquina i el fotògraf, per pensar en l’alteritat que defineix la relació entre les persones i la tecnologia, i les implicacions que aquesta relació té en les nostres vides. En el projecte, l’autor imagina com veuen el món les màquines per pensar en com el veiem nosaltres, i mira el que passa a fora per veure el que passa a dins d’aquesta capa d’imatges que media entre nosaltres i el món.

Erik Estany Tigerström és un fotògraf nascut el 1982 a Girona, i va ser el guanyador de l’edició 2019 del festival Art Photo Bcn, del premi Còpias Wall Award, així com d’una de les beques de producció del 15è Fòrum Fotogràfic Can Basté. El treball de l’autor se centra a utilitzar la fotografia com una eina per pensar en el mateix mitjà fotogràfic, el seu llenguatge, i l’agència de les imatges en l’actualitat i les implicacions de la seva centralitat en les nostres vides.

.

INAUGURACIÓ DIJOUS 10 DE SETEMBRE
Visita guiada a les 17h

Inscripció

INAUGURACIÓ DIJOUS 10 DE SETEMBRE
Visita guiada a les 18h

Inscripció

INAUGURACIÓ DIJOUS 10 DE SETEMBRE
Visita guiada a les 19h

Inscripció

.

Per l’accés a l’equipament, caldrà respectar totes les mesures de seguretat sanitàries.

Data d'inici

10 set. 2020

Preu

Gratuït

Dies de la setmana

Dijous
Can Basté -Sala Cava

Ubicació

Can Basté -Sala Cava

Organitzador

Centre cívic Can Basté
Telèfon
+34 934 20 66 51
Email
info@canbaste.com
Web
www.canbaste.com
QR Code

Top penis enhancement Pheochromocytoma erectile dysfunction What is male low libido Pills for sexual enhancement Obese penis Bl male enhancement Trimix injection ingredients Erectile dysfunction ipp Testis erectile dysfunction Instinct male enhancement china How to get an erection fast naturally Dr cons Top10 male enhancement oroducts Does horny goat work How to get more sexually active Over the counter male erection pills Female libdo Clover pills Star buster male enhancement pills Erectile dysfunction treatment naturally New erectile dysfunction drugs Drug chat rooms Raising libido Coral erectile dysfunction Taking too much extenze Buy ed pills canada Erectile dysfunction titan Cause of causes Low libido wife never had any sex drive Pure romance sexual health matters Best herbal sex pills Improving erection naturally Pills that make you hard How do u make ur dick bigger How to get your dick longer