/Està de Foto 2019! El concurs fotogràfic de la Festa Major de Nou Barris

Està de Foto 2019! El concurs fotogràfic de la Festa Major de Nou Barris

Comença la Festa Major i un any més us convidem a participar al Concurs fotogràfic ESTÀ DE FOTO 2019. Porteu la càmera o el mòbil i no deixeu passar l’oportunitat de captar els moments més sorprenents, vistosos i originals!!!

Enguany volem donar protagonisme a la Diada internacional contra la LGTBI-fòbia i als actes que es celebraran entorn a aquest tema el 17 de maig en el marc de la Festa Major de Nou Barris.

Podeu participar en tres categories:

REPORTATGE FOTOGRÀFIC de la Festa Major del Districte de Nou Barris 2019.

Presenteu un reportatge de 3 a 5 fotografies amb la tècnica que preferiu: color, blanc i negre, retoc, etc… (màxim 5Mb per reportatge)

REPORTATGE ORGULL LGTBI NOU BARRIS (reportatge de 3 a 5 fotografies). Amb motiu de la Diada internacional contra la LGTBI-fòbia, us convidem a assistir als actes programats entorn el 17 de maig en el marc de la festa. Al mateix temps que gaudiu d’aquests actes, volem que fotografieu tant la part reivindicativa com els actes festius, els colors, la part humana, l’amor, la germanor… en color o blanc i negre (màxim 5Mb per reportatge).

FOTOGRAFIA NOCTURNA a la Festa Major del Districte de Nou Barris 2019. Busquem la fotografia que millor reflecteixi la llum de la nit en la festa i les activitats nocturnes. Trieu qualsevol de les tècniques: color, blanc i negre, retoc, etc… (màxim 1Mb)

Com participar-hi

A través del següent formulari d’inscripció 

Caldrà que cada participant indiqui el nom i cognoms, telèfon i correu electrònic, així com el títol de la fotografia i/o reportatge.

*Nota: Els participants només podran presentar-se un cop a cada categoria. 

Termini de participació

Del 20 al 26 de maig de 2019

Jurat

Estarà format per fotògrafs professionals, membres de l’equip de dinamització del Centre Cívic Can Basté i un representant de la Federació Comissió Unitària 28 de Juny.

Categoria REPORTATGE FOTOGRÀFIC DE FESTA MAJOR del Districte de Nou Barris 2018

Es valorarà la qualitat tècnica i estètica, la relació amb la temàtica, la originalitat, i la capacitat per explicar una petita història.

Categoria REPORTATGE ORGULL LGTBI NOU BARRIS

Es valorarà la qualitat tècnica i estètica, la originalitat alhora de tractar el tema proposat i el missatge que transmet en relació a la Diada internacional contra la LGTBI-fòbia.

Categoria FOTOGRAFIA NOCTURNA a la Festa Major del Districte de Nou Barris 2019

Es valorarà la qualitat tècnica i estètica.

El guanyador de cada premi rebrà la quantitat de 150 €  i la possibilitat de realitzar un taller de formació bàsica de l’Espai Fotogràfic Can Basté durant el trimestre de Tardor 2019.

Lliurament de premis

La data de lliurament serà el dissabte 1 de juny a les 12 h al Centre Cívic Can Basté.

Les fotografies premiades seran visibles a la web www.canbaste.com durant el mes de juny de 2019.

La participació en aquest concurs implica la total acceptació d’aquestes bases i l’autorització a l’organització per a la reproducció d’aquestes fotografies en el format que cregui convenient (digital/paper). Els autors i les autores es responsabilitzaran que no existeixin drets de tercers i de tota reclamació per drets d’imatge. En aquest sentit, l’autor/a guanyador/a de qualsevol d’aquests premis cedeix de forma voluntària i gratuïta els drets d’explotació de la fotografia presentada i premiada (dret de reproducció, distribució, comunicació pública, transformació i publicació) per a qualsevol de les futures edicions del concurs fotogràfic ESTÀ DE FOTO i/o activitat relacionada que decideixi la mateixa organització.

Data d'inici

20 Mai 2019

Preu

Gratuït

Més informació

Programa FESTA MAJOR 2019
Categoria

Organitzador

Centre cívic Can Basté
Telèfon
+34 934 20 66 51
Email
info@canbaste.com
Web
www.canbaste.com
INSCRIPCIÓ ONLINE
QR Code

Vols rebre més informació?