Fins al 10 de novembre // ESTÉNOPÉS EXQUIS Exposició col·lectiva

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIA ESTENOPEICA 
Fins al 10 de novembre de 2018 // SALA CAVA

L’objecte d’aquest treball artístic i expositiu és doble. Per una part proposa una intervenció col·lectiva de tretze artistes internacionals i per una altra banda, una exhibició dels treballs més recents de cadascun d’ells.

Per a això, treballant sobre la base del projecte iniciat per l’artista Guy Glorieux, “The Flying Pinhole Camera project”, es va fer circular una càmera estenopeica equipada amb pel·lícula de color, d’un artista a un altre, d’un país a un altre, viatjant per 10 ciutats del món; de Montreal a Boston, de Boston a Barcelona, de Barcelona a Berlín i desprès al altres indrets de França… Cada autor va realitzar una sola foto, sense informar els seus camarades del contingut de la seva imatge abans d’enviar-la a un altre fotògraf del col·lectiu, que va procedir de la mateixa manera.

El resultat és una imatge conjunta, d’estils i mirades diferents, on el surrealisme visual és evident en tota la reproducció, des de la seva manera de capturar la imatge com el seu mateix producte final.

Paral·lelament,, la mostra acollirà els darrers treballs dels millors estenopeistes del món. Els americans Jesseca Ferguson i Guy Glorieux, Matthias Hagemann i Henrieke Strecker d’Alemania, l’artista polonesa Georgia Krawiec i els francesos OdilE, Érick Mengual, Annick Maroussy, Sabine Dizel, Jacques Prud’homme, Henry Thomas, i des d’Espanya Guilhem Sengès.  Tots ells sota el comissariat de Marie-Noëlle Leroy, una de les fotògrafes més actives mundialment i impulsora d’aquest particular moviment de la fotografia analògica.

Data d'inici

15 set. 2018 - 01 nov. 2018

Horari

00:00

Preu

Gratuït

Dies de la setmana

Dilluns,
Dimarts,
Dimecres,
Dijous,
Divendres,
Dissabte
Can Basté -Sala Cava

Ubicació

Can Basté -Sala Cava

Organitzador

Centre cívic Can Basté
Telèfon
+34 934 20 66 51
Email
info@canbaste.com
Web
www.canbaste.com
QR Code

Deixeu un comentari