FOLK’N’BASTÉ 2018

Un any més, Can Basté organitza una nova edició del festival de música d’arrel de Nou Barris, amb la col·laboració de la Plataforma Catalunya Celta.

LOS DRUNKEN COWBOYS

Els Drunken Cowboys van començar a cavalcar l’any 2009 per terres aragoneses a ritme del que ells mateixos denominen Western Etílic. Una mescla de les arrels més profundes de la música americana muntanyesa amb certes reminiscències irlandeses.

La seva música barreja instruments més tradicionals com el banjo, l’harmònica o el violí amb instruments elèctrics del rock com el baix, la bateria o la guitarra, instruments més folkcom la gaita aragonesa, la dolçaina o la flauta, així com algun que un altre escupefuegos.Trets, ampolles trencades i partides de pókerressorgeixen amb ritmes endiablats que inciten a ballar sobre una cama amb una gerra a cada mà.

Text: www.desafiodebandas.com
BALKUMBIA

Balkumbia és un projecte multicultural iniciat a Barcelona a la primavera de 2015, que recull músics amb diversos orígens culturals. Com el seu nom indica, les nostres influències principals provenen de les melodies dels Balcans i els ritmes llatins. Amb la seva original “fusió bailable de ritmes immigrants”, Balkumbia presenta un espectacle que porta al públic a un viatge imaginari a través de diversos països del món. Durant la nostra curta existència, Balkumbia ha presentat l’espectacle en 9 països europeus (Espanya, França, Itàlia, Grècia, Sèrbia, Hongria, Anglaterra, Holanda i Alemanya), actuant en grans espais de concerts com Sala Apolo (Barcelona) o Hootananny (Londres ), així com en els festivals de música – Balkabarna (Barcelona), Vibra Balboa (Galícia), Vida Laska (Corfú, Grècia), Festival Samsara (Hongria) o la Convenció Europea de Malabarisme (Amsterdam); i compartint escenari amb bandes internacionals com Balkan Beat Box.

CHUNDARATA

La paraula aragonesa “chundarata” designa al soroll amb algaravia, i és la marca d’aquest col·lectiu nascut a Barcelona amb la intenció de contribuir al manteniment i difusió de les músiques aragoneses d’arrel en totes les seves manifestacions i realitzar un treball de creació musical basat en aquesta tradició.

El grup va presentant en directe la seva música, en diferents formats i escenaris: concert, ball, ronda, cercaviles… El repertori abasta tots aquests formats, i va augmentant dia a dia, tant en músiques populars arreglades pel grup com en composicions pròpies. Hi ha peces instrumentals i cantades, i aquestes recullen la realitat trilingüe aragonesa: el castellà, l’aragonès i el català d’Aragó.

Data d'inici

07 jul. 2018

Horari

21:00

Preu

Gratuït

Dies de la setmana

Dissabte
PLAÇA CAN BASTÉ

Ubicació

PLAÇA CAN BASTÉ
Categoria

Organitzador

Centre cívic Can Basté
Telèfon
+34 934 20 66 51
Email
info@canbaste.com
Web
www.canbaste.com
QR Code

Deixeu un comentari