CICLE DE CINEMA / AMAZONA

CICLE DE CINEMA A CAN BASTÉ “El patriarcado que mece la cuna”

Dissabte 16 de gener de 2021, 18h

Amazona

Clare Weiskopf. Colombia. 2016

Una història fascinant entre dues dones, mare i filla, plena de converses que fan saltar espurnes, que ens situa davant un dilema moral sobre els límits de la llibertat i la responsabilitat.

Què fa que una dona sigui bona mare? És necessari renunciar als teus propis somnis, per extrems que siguin, quan tens fills? Clare Weiskopf, la directora del film, tenia onze anys quan la seva mare va fugir a la jungla colombiana i l’abandonà a ella i el seu germà petit. Trenta anys després, Clare es queda embarassada i decideix retrobar-se amb la seva mare per a buscar respostes i tancar ferides. Necessita tenir el seu propi concepte del significat de la maternitat. Un viatge a les profunditats de l’Amazones que li servirà per a explorar una relació que creia perduda i que la transportarà a l’interior del seu propi ésser, l’únic camí possible per a reconciliar-se amb ella mateixa.

A fi de poder complir amb la normativa d’aforament cal “reservar la cadira” per assistir a les projeccions que, com és habitual, continuen sent gratuïtes.

Data d'inici

16 gen. 2021

Horari

18:00

Preu

Gratuït

Més informació

RESERVA CADIRA

Dies de la setmana

Dissabte
Can Basté - Sala d'actes

Ubicació

Can Basté - Sala d'actes

Organitzador

Centre cívic Can Basté
Telèfon
+34 934 20 66 51
Email
info@canbaste.com
Web
www.canbaste.com
RESERVA CADIRA
QR Code
Go to Top