/Música d’ARREU

Música d’ARREU

Jornada de música d’arrel de Can Basté

C.H.O.L.O – Cumbia fusió

És una banda de migrants que es van trobar a la ciutat de Barcelona. El seu estil s’influencia principalment per la cumbia peruana, el hip-hop i rock ‘n’ roll. A través de la guitarra elèctrica, els sons psicodèlics i una base percusiva orgànica, CH.O.L.O. et transportarà a un estat de catarsi on a través de la música i el ball et desprendràs del teu ser terrenal transcendint a estats metafísics, alliberant-te.

C.H.O.L.O és teràpia, Cholo is beautiful!

EL PONY PISADOR – Folk

El Pony Pisador és un grup de cinc joves de Barcelona que neix del desig de barrejar músiques tradicionals d’arreu del món amb un estil viu i desenfadat, però treballat amb cura. L’aire despreocupat del Pony Pisador en directe és contagiós i desperta el bon humor i les ganes de participar del públic d’allà on va.

INTROBAVERITAS – Música antiga i tradicional

Grup de música de carrer, antiga i tradicional. Un projecte únic i diferenciat on la música i la teatralitat s’agafin de la mà. Així desenvoluparen: In via veritas (Cercavila de carrer i animació).

Pel què fa a la música, s’ inclinen per tenir un repertori especial des de l’època medieval fins a les tonades populars del s. XVIII, des d’Europa fins a l’Àsia central, amb ritmes habituals a les nostres orelles i d’altres de més sincopats i suggerents.

 

 

Data d'inici

06 Jul 2019

Horari

21:00

Preu

Gratuït

Dies de la setmana

Dissabte
PLAÇA CAN BASTÉ

Ubicació

PLAÇA CAN BASTÉ
Categoria

Organitzador

Centre cívic Can Basté
Telèfon
+34 934 20 66 51
Email
info@canbaste.com
Web
www.canbaste.com
QR Code

Vols rebre més informació?