/PATI de Sara Sanz

PATI de Sara Sanz

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA
Del 14 de novembre de 2019 fins al 1 de febrer de  2020// SALA GOLFES

Inauguració: dijous 14 de novembre a les 20 h

Com definir uns individus que fluctuen en un període de definició perpètua? Que es reafirmen cada dos minuts, que jutgen cada tres, que s’abracen entre ells quan no es troben, i que a cada minut se saben incompresos, introvertits i rebels?

El projecte Pati parla d’adolescència des d’un complement circumstancial de lloc en concret: el pati d’un institut. Espai que habiten –i deshabiten– dia rere dia a través de les seves presentacions i representacions, en forma de mirades absents, vergonyes histriòniques, objectes oblidats i rastres de pulsions. El pati esdevé un espai de coexistència i de convivència que trepitgen fins a fer-se’l seu. Les seves accions esdevenen simbòliques: deixen constància de l’atmosfera de llibertat vigilada –de llibertat condicional– que es respira. Però els adolescents i les adolescents troben la manera d’expressar-se a través dels crits, els insults, els gestos d’afecte, els silencis, les mirades, les baralles, les pintades, els selfies, els entrepans inacabats i els avions de paper que fan volar des de les aules i que, amb l’objectiu de travessar els murs de l’escola, aterren al pati.

Aquesta és una proposta de fotografia documental d’autor que és, al mateix temps, col·laborativa, ja que incorpora algunes de les imatges fetes pels alumnes de 1r i 2n d’ESO de l’Escola Súnion de Barcelona.

Data d'inici

20 Gen 2020

Preu

Gratuït

Dies de la setmana

Dilluns,
Dimarts,
Dimecres,
Dijous,
Divendres,
Dissabte
Can Baste - Sala Golfes

Ubicació

Can Baste - Sala Golfes

Organitzador

Centre cívic Can Basté
Telèfon
+34 934 20 66 51
Email
info@canbaste.com
Web
www.canbaste.com
QR Code

Vols rebre més informació?