PRESENTACIÓ LLIBRE RICARDO CASES

ESTUDIO ELEMENTAL DE LEVANTE de Ricardo Cases
Divendres 2 d’octubre de 2020, a les 20.30 h. // PLAÇA CAN BASTÉ

Aprofundint encara més en el llenguatge fotogràfic que va néixer amb Paloma a l’aire (2011), en Estudio elemental del Levante (desenvolupat entre 2010 i 2020) Ricardo Cases esprem els significats que li ofereix el seu entorn més immediat, la regió del Llevant (Espanya), on troba manifestacions de tots els fenòmens, de totes les relacions. Més enllà de les clàssiques icones turístiques de platja i paella, Casis repara en una sèrie de senyals d’identitat amb significats més profunds i subtils. Aquí apareixen icones llevantines com les bandes de música, els palmerars, el maó. I aquí apareix la història del morrut roig (rhynchophorus ferrugineus): un paràsit procedent del sud-est asiàtic que ataca a les palmeres, marcint-les i provocant-los la mort.
El triangle conformat per la palmera, la xaranga i el morrut roig defineix el mapa espiritual del crash sistèmic de l’Espanya contemporània, d’un xoc violent i grinyolant. Tot conforma una simfonia dissonant. En les imatges mateixes s’escolta, com una alerta desesperada, el crit estrident dels metalls.
En el llibre, creat a partir de la idea del collage, les imatges semblen haver estat afectades per la plaga, esvaint-se algunes de les seves zones. La superposició genera una partitura delirant l’estructura musical de la qual és el caos, la provisionalitat. Estudi elemental del Llevant és, en definitiva, un rèquiem per una forma de vida que va tenir el seu moment de boja esplendor.

 

 

Per gaudir d’aquesta activitat, caldrà respectar totes les mesures de seguretat sanitàries.

Data d'inici

02 oct. 2020

Horari

20:30

Preu

Gratuït

Dies de la setmana

Divendres

Ubicació

PLAÇA CAN BASTÉ
Categoria

Organitzador

Centre cívic Can Basté
Telèfon
+34 934 20 66 51
Email
info@canbaste.com
Web
www.canbaste.com
QR Code

Top penis enhancement Pheochromocytoma erectile dysfunction What is male low libido Pills for sexual enhancement Obese penis Bl male enhancement Trimix injection ingredients Erectile dysfunction ipp Testis erectile dysfunction Instinct male enhancement china How to get an erection fast naturally Dr cons Top10 male enhancement oroducts Does horny goat work How to get more sexually active Over the counter male erection pills Female libdo Clover pills Star buster male enhancement pills Erectile dysfunction treatment naturally New erectile dysfunction drugs Drug chat rooms Raising libido Coral erectile dysfunction Taking too much extenze Buy ed pills canada Erectile dysfunction titan Cause of causes Low libido wife never had any sex drive Pure romance sexual health matters Best herbal sex pills Improving erection naturally Pills that make you hard How do u make ur dick bigger How to get your dick longer