GRUPS DES DE CASA

Us presentem l’espai web on els nostres grups de la casa mostraran diferents propostes d’entreteniment, informacions i comunicacions relacionats amb la seva activitat mentre duri el confinament. Esperem que sigui del vostre interès i que ben aviat els puguem tornar a tenir per Can Basté.

RÀDIO RSK

Ràdio RSK celebra el seu 35è aniversari!
Aquesta ràdio lliure, autogestionada i assembleària ubicada a Can Basté, té més de trenta anys d’història i vol compartir-ho amb tots vosaltres, és per això que us mostrem el documental que vam fer pels trenta anys explica tot allò que envolta aquest col·lectiu.

veure documental

LA CINEMOTEKA de RSK Ràdio

La Cinemoteka és un programa de Ràdio RSK que emet en directe des de fa quatre anys els dissabtes d’11 a 13 hores. El tema central del programa és el Cinema, llargmetratges, curtmetratges, sèries de televisió … I també, de manera directa la resta de disciplines que formen part del setè art, la música, la dansa, el teatre, la fotografia la pintura, la literatura…

Som un equip de 12 persones voluntàries que treballem els programes a partir de les següents seccions:

Seccions d’estrenes (Alain Garrido, Arnau Roura, Joan Carles Oller, Jordi Izquierdo, Sonia Barroso i Antonio Cañete). Sèries de televisió (Sonia Barroso). Els clàssics (José Vela). Cinema i economia (Elisa Martínez). Cinema de terror (Graziella Moreno). Cinema eròtic (Montse Delgado). La música del cinema (Ángel Moran). La fotografia al cinema (Sandra Sáez). En la part tècnica estan Ton Fabregat i Jordi Izquierdo com a director i creador del programa.

També realitzem entrevistes i cobrim festivals de cinema nacionals. Pots escoltar els nostres Podcasts a la plataforma IVOOX i veure els nostres vídeos al nostre canal de YOUTUBE.

Malgrat el confinament,  continuem treballant i volem compartir amb vosaltres el programes de ràdio i vídeos que hem creat per l’ocasió. Us hi esperem!

Veure La Cinemoteka
Escoltar La Cinemoteka