TURÓ ACTIU

XARXA DE SUPORT DE CAN PEGUERA I TURÓ DE LA PEIRA

Entitats dels barris de Can Peguera i del Turó de la Peira, han creat una Xarxa de Suport, per tal de donar informació a veïns i veïnes que arran de la crisi per la COVID-19 han vist minvats els seus recursos tant econòmics com socials.

En aquests moments fan una crida per la creació d’una borsa de voluntaris per ajudar als veïns i veïnes que no poden sortir de casa.

Us podeu posar en contacte per

Correu electrònic a xarxasuportcptp@gmail.com
Telefònicament al 601 28 25 29

T’APUNTES?

PLA D’ACCIÓ COMUNITÀRIA DE CAN PEGUERA

Des del Pla de d’Acció Comunitària de Can Peguera continuen donant suport a les xarxes de barri i grups de veïns i veïnes. Trobaràs un gran banc d’informació i recursos més a prop teu, per categories i en diferents idiomes.

EL BARRI MÉS ACTIU QUE MAI!

Des del confinament, grups i entitats del barri del Turó de la Peira, s’han organitzat per transmetre optimisme, solidaritat i alegria als veïns i veïnes del nostre barri. Afegint-nos al seu missatge les compartim.

VÍDEO DE L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DEL TURÓ DE LA PEIRA

Ens encanta veure com la gent del barri i els seus comerciants, malgrat tot, s’afegeixen a iniciatives socials creant aquest vídeo per a donar un cop d’esperança i alegria a la situació d’emergència sanitària en què ens trobem.

VÍDEO DEL CLUB DE FUTBOL SALA MONTSANT

Davant el coronavirus…Optimisme Montsanero! La família dels Menuts del Club ens regala aquest vídeo per animar a tothom!