VISIONATS FOTOGRÀFICS

VISIONAT DE PROJECTES FOTOGRÀFICS 

Dins de la programació especial #seguimacasaCB, us proposem una activitat fotogràfica que consisteix en el visionat de dossiers online.  Si estàs donant voltes a un treball fotogràfic, t’oferim mostrar el teu projecte a reconeguts professionals amb els quals compartir els teus dubtes, rebre feedback i recomanacions per a seguir avançant. I així li treiem una mica de partit a aquest temps de quarantena!

Visonadors: Eugeni Gay, Hanna Jarzabek i Rubén H. Bermúdez

Les sessions de visionat tindran una durada de 40 minuts.
La inscripció és lliure i gratuïta, fins a omplir les places, a partir del dilluns 20 d’abril a les 16 h. Es podrà fer una inscripció/visionat per persona. Un cop inscrit/a t’enviarem un correu electrònic indicant la plataforma online per realitzar la comunicació i l’hora (entre les 17:00 i les 19:00 h).
Cal disposar d’una versió del dossier en format PDF, que no superi els 15mb.

Divendres 24 d’abril

Visionat amb Eugeni Gay
Barcelona, 1978. Fotògraf i professor des de 2003, cofundador i coordinador d’El Observatorio, un espai creatiu dedicat a projectes documentals a llarg termini.

INSCRIPCIÓ ONLINE

Dijous 30 d’abril

Visionat amb Rubén H. Bermúdez
Madrid, 1981. Fotògraf i docent, autor del llibre ‘Y tú, ¿por qué eres negro?’. Co-fundador d”Espacio Afroconciencia’.

Inscripció online

Divendres 8 de maig

Visionat amb Hanna Jarzabek
Polònia, 1976. Combina el seu treball com a fotògrafa freelance amb els seus projectes personals i l’ensenyament de fotografia en escoles fotogràfiques i centres especialitzats.

Inscripció online