GRUPS de la casa

Els grups de la casa desenvolupen de manera habitual la seva activitat a Can Basté, com poden ser reunions, assajos, tallers, xerrades,… Són un eix important del Centre, que es nodreix de propostes ben diverses, obertes i gratuïtes per a tots els veïns i veïnes del barri.

Estan oberts a tothom que vulgui participar!

Si voleu fer una proposta com a grup, contacteu-nos a info@canbaste.com

L’Associació sociocultural Matissos

Treballem diferents disciplines artístiques, culturals i d’acompanyament per a la recuperació de persones usuàries dels serveis de salut mental.

A Can Basté realitzem un taller de música els dilluns, i un taller de literatura els divendres. A més, gravem un programa radiofònic “El Rondó literari” a la Ràdio RSK.

Xarxa d’Intercanvi de Coneixements

Ens reunim els dimarts de 19.30 a 21 h i donem informació de tot el que fem per si altres persones s’hi volen sumar a les diferents activitats que organitzem: havaneres, pintura sobre roba, francès conversa, club de lectura, conversa en català i manualitats. Totes són gratuïtes.

RONDALLA Can Basté

“The Rolling Bastons” Som un grup de persones grans que els hi agrada la música popular, toquem clàssics de sempre; havaneres, coples, i alguna d’actual. Fem actuacions en casals i esplais de gent gran, residències i en festes de barri.

Ens reunim per assajar els dissabtes de 17 a 20 h

Ràdio RSK Som una ràdio lliure, ni institucional ni comercial, amb un funcionament intern de caire associatiu, assembleari i autogestionat, sense cap afany de lucre ni publicitat, ni partits polítics, no municipal i amb un contingut bàsicament cultural i social. A part d’emetre programes, organitzem concerts, xerrades, cicles de cinema, etc…Si vols fer un programa de ràdio, contacta’ns!

La Cebolla roja

La nostra activitat principal és fomentar en gaudir de productes ecològics i de proximitat. També realitzem tallers oberts relacionats amb el consum i/o tractament de productes.

Organitzem el sopar popular contra el malbaratament alimentari a la festa major del Turó de la Peira.

Cada dimecres es fa distribució i recollida dels productes. Si vols sumar-t’hi, vine a veure’ns un dimecres a partir de les 17 h i apunta’t a la llista d’espera.

Organitzem conferències, tallers i sobretot ajudem a persones afectades a entendre que és la fibromiàlgia i la fàtiga crònica. Fem atenció tots els dimecres de 16.30 a 19 h a Can Basté. Per particiar de les activitats que organitzem cal fer-se sòcia.

ACAF

Grup d’història Nou Barris – Can Basté

Donem a conèixer la història del districte de Nou Barris a través de conferències, taules rodones, visites guiades, publicació d’articles, exposicions, etc.

Ens reunim els divendres de 19 a 21 h a Can Basté. Estem oberts a la participació de nous veïns i veïnes que tinguin ganes de treballar en el coneixement i investigació de la història del districte

Acció Contra la Violència Domèstica ACVD

Fem atenció i acompanyament a dones afectades de violència masclista des del 1999. Organitzem tallers. xerrades de sensibilització i prevenció i actes reivindicatius pel 8 de març i el 25 de novembre.