Marta Dahó

És comissària d’exposicions i docent. Doctora en Història de l’Art, és autora d’una tesi doctoral que aborda les relacions entre el paisatge i la fotografia contemporània. Entre els seus projectes comissarials recents destaquen l’exposició dedicada a l’obra de Guido Guidi Da cero, Virreina, Centre de la Imatge (2021); la col·laboració a Cámara y Ciudad. La vida urbana en la fotografia i el cinema, CaixaForum Barcelona, Madrid i Palma de Mallorca (2019-2020); Fotografies com a espai públic Arts Santa Mònica (2017), com també les retrospectives dedicades a Bleda y Rosa (2022), Stephen Shore (2014) i Graciela Iturbide (2009), comissariades per la Fundació Mapfre, institució per a la qual també ha editat el llibre Fotografía i exposición. Saberes cruzados (2022).

Camilla de Maffei

Fotògrafa documental i docent de fotografia.

Des de 2009 concentra la seva producció personal a l’àrea dels Balcans, on desenvolupa projectes a llarg termini a Bòsnia i Hercegovina, Romania i Albània. Recorrent a narratives personals que combinen text i imatge, explora els conceptes de paisatge, territori, identitat i memòria des d’una perspectiva geopolítica, social i emocional.

El seu projecte La Muntanya Visible – Sarajevo, finançat pel Conca el 2010, guanya el 2013 el Prix du Jury, Prix Echange-Fotologgendo i Prix Public en el festival Els Boutographies (Montpeller) i ha estat finalista en el Dorothea Lange-Taylor Prize, Voies Off d’Arles i seleccionat per al Prix Pictet.

El 2014 ha estat nominada per PDN – Photography District News of Nova York entre els trenta joves fotògrafs a seguir i el 2018 és entre els vint finalistes del Premi Caire (Triennale di Milà).

El 2021 guanya el Premi Mallorca de Fotografia Contemporània amb Delta, un projecte de llarg recorregut que explora el delta del riu Danubi. Al juliol de 2022, Delta es converteix en un llibre publicat per Ediciones Anómalas.

Els seus treballs han estat publicats en el NYT, L’Espresso, Internazionale, Osservatorio Balcani e Caucaso, Il Reportage, El Periódico, Ull de Peix i Vogue Itàlia entre d’altres.

Grande Padre, el seu segon llibre, realitzat en col·laboració amb el periodista Christian Elia, és publicat per Milieu Edizioni al setembre de 2022.

El 2011 en col·laboració amb el fotògraf Eugeni Gay Marina funda El Observatorio, un espai de creació fotogràfica i un laboratori didàctic especialitzat en fotografia d’autor i narrativa visual.

Salvi Danes

Va néixer a Barcelona el 1985. Cursa els seus estudis fotogràfics a Barcelona, ​​centra el seu interès per la fotografia amb un marcat caràcter documental. Jugant amb les bases del reportatge periodístic i la fotografia conceptual, orienta el seu objectiu cap a escenes que expliquen fragments de diverses situacions socials amb un estil directe i subjectiu. Amb els clàssics del reportatge com a referència, utilitza la narrativa del gènere per trobar un llenguatge expressiu propi per donar sentit a les seves històries.

Ha estat reconegut en certàmens nacionals i internacionals, com ara Sony World Photography Awards, Foam Talent o College Photographer of the year de la Universitat de Missouri, Columbia. Ha treballat amb les editorials Dalpine, Ediciones Anòmalas, Fuego Book i Socarrel Edicions per donar forma als seus projectes en format llibre. Va ser finalista al MACK First book Award de la destacada editorial londinenca amb el seu llibre Blackcelona.

Actualment exerceix la docència en el camp de la fotografia en diferents centres nacionals (LENS Escuela de Artes Visuales de la Comunidad de Madrid, LABASAD Barcelona School of Arts and Design “UDL”, ESCAC Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) i ho compagina amb encàrrecs editorials i projectes personals.