CAT
CAST
CATALÀ
CASTELLANO

Des de l’any 1996 l’Espai Fotogràfic Can Basté com a referent de creació fotogràfica de ciutat, gestiona i organitza una convocatòria fotogràfica de caràcter nacional, el Fòrum Fotogràfic Can Basté enguany el 17è FFCB que es celebrarà del 22 al 26 de novembre.

Més enllà de la dotació econòmica de les beques atorgades, la singularitat de la presentació dels projectes en sessions obertes al públic, li dona al certamen un valor divulgatiu del moment i la situació de la creació fotogràfica en l’àmbit estatal.

A banda del concurs, és realitzen una sèrie d’actes, amb la col·laboració d’agents externs, xerrades, taules rodones, presentació de publicacions, exposicions…

Igual que en les edicions anteriors, s’establiran unes bases de participació que es difondran per tot l’estat. Un cop feta una selecció entre els projectes presentats, els creadors seleccionats hauran de defensar les seves propostes durant els dies del Fórum, davant d’un jurat d’experts i la presència de públic, disposant de 15 minuts per la defensa.

Aquesta edició del 17è FFCB ve carregat de novetats:

· Tres Beques de producció d’exposició a la Sala Cava de 2000 € cadascuna.

· Una NOVA Beca de publicació fotogràfica editada per Handshakede 3000 €.

· El lliurament dels dossiers de participació serà online.

La finalitat del FFCB és descobrir, reconèixer i promoure a nous creadors/es que utilitzen la fotografia com a mitjà d’expressió.

BASES EXPOSICIÓ
BASES PUBLICACIÓ

OBERTURA DE LA CONVOCATÒRIA del 17è FFCB

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec