AVIS LEGAL

  1. DADES IDENTIFICATIVES

En compliment del deure d’informació recollit a l’ article 10 de la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç electrònic, a continuació es reflecteixen les següents dades:

  • La societat titular i propietària d’aquest lloc web www.canbaste.com és: TURÓ ACCIÓ SOCIOCULTURAL (TASC)
  • CIF: G63695381
  • Domicili a C/ Passeig de Fabra i Puig, 274-276, 08031, Barcelona.
  • Bústia/email de contacte: protecció_dades@canbaste.com
  1. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

El present lloc web, incloent el codi font, logotips y els continguts elaborats pel seu titular o els seus col·laboradors, estan protegits per la normativa nacional i internacional vigent sobre propietat intel·lectual, trobant-se tots els drets reservats, de forma que l’ usuari es troba facultat únicament per a  efectuar la navegació a través del website per la seva visualització com a ús privat.

L’ usuari es compromet a respectar tots els drets de “propietat intel·lectual i industrial” associats al present lloc web. You can find more detailed specifics casinon utan svensk licens. Podrà visualitzar els elements del lloc web i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al seu disc dur de l’ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre i quan sigui única i exclusivament, per al seu ús personal i privat, quedant, per tant, terminantment prohibida la transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició o qualsevol altre forma d’ explotació, així com la seva modificació, alteració o descompilació. L’ usuari haurà d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigues instal·lat a les pàgines de TURÓ ACCIÓ SOCIOCULTURAL (TASC)

  1. EXCLUSIÓ DE GARANTÍES I RESPONSABILITAT

El propietari del lloc web i els seus llicenciadors o mandataris no es fan responsables, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol tipus que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors u omissions als continguts, falta de disponibilitat del lloc web o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius als continguts, tot i haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per a evitar-ho.

El propietari del lloc web no es responsabilitza dels enllaços derivats del seu website informant al usuari quan es trobi en un altre domini diferent al que es troba. Si us Plau, llegeixi la política de privacitat i avis legal que determinin les condicions d’ ús del mencionat lloc web.

  1. MODIFICACIONS

El propietari del lloc web es reserva el dret d’efectuar sense previ avis les modificacions que consideri oportunes en aquest website, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es presten a través de la mateixa com la forma en la que aquests apareixen presentats o localitzats en el lloc web i l’ accés als mateixos.

  1. LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

La relació entre el propietari del lloc web i l’ usuari es regira per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia es sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona.