Arianna Rinaldo

Comissària independent, consultora de fotografia i editora gràfica freelance.

Des del 2012 fins al 2021 ha estat directora artística del festival internacional Cortona On The Move, a la Toscana. Des del 2016 és comissària de fotografia a PhEST, festival d’art contemporani en Monopoli, Puglia, Itàlia. Al llarg de vuit anys, va ser la directora de la revista de fotografia documental OjodePez, publicada en anglès i espanyol per La Fábrica. Amb ells va organitzar OjodePez Photo Meeting, jornades dedicades a la fotografia, a Barcelona (2010-2012). El 2010 va ser co-comissària de l’exposició de fotografia internacional sobre temes de família, Domestic, produït per Photographic Social Vision i Obra Social Caja Madrid. El 2014 va ser comissària convidada de DOCfield, el festival de fotografia documental a Barcelona organitzat per la mateixa Fundació PSV.

Arianna va començar el seu camí dins del món de la fotografia com a directora de l’arxiu de Magnum Photos a Nova York (1998-2001) i després a Itàlia, fins al 2004, com a editora gràfica de la revista Colors. A partir d’aquest any comença a treballar com a freelance i consultora col·laborant amb diferents editorials i institucions nacionals i internacionals. Entre les seves col·laboracions, ha estat consultora de fotografia per a D, el setmanal de La Repubblica, el diari principal d’Itàlia (2008-2011).

A Barcelona des del 2012, Arianna continua desenvolupant projectes fotogràfics internacionalment, a més d’oferir masterclass i sessions privades de suport a fotògrafs. Com a visionadora de portafolis, Arianna és convidada en els esdeveniments de fotografia més reconeguts a nivell internacional com Houston Fotofest, USA; Photolucida, Portland, USA; Format Festival, Derby, UK; Daegu Photo Biennale, Corea del Sud; Paris Photo Lensculture Meeting Plau, França, entre d’altres.

És part del comitè de selecció de British Journal of Photography “Ones to Watch” i del Leica Oskar Barnack Award.

Handshake

Jaime Sebastián i Ruben Montesinos (Espanya) són un duet de dissenyadors gràfics de València que treballen principalment en el camp de les arts com a dissenyadors, editors i educadors. El 2018 van cofundar Handshake, estudi de disseny gràfic i editorial, barrejant la seva pràctica professional i artística. Han participat en múltiples fires internacionals de llibres d’art des de llavors, desenvolupant el seu projecte cap a una xarxa més àmplia. El 2020 Jaime i Rubén van cofundar Esbarjo Art Books, des d’on han estat treballant en diferents projectes de recerca i comissariat com Recreo Art Book Fair.

Aleix Plademunt

Girona, 1980. Fotògraf.

És autor de nou llibres: Matter (Ca l’Isidret + Spector Books. 2022), Antimatter (Ca l’Isidret + Comunidad de Madrid. 2022), Intempèries / Hinterlands (Ca l’Isidret, 2021), Iberia (Ca l’Isidret, 2019), Un passaggio (Ca l’Isidret, 2017), 森下Morishita (Ca l’Isidret, 2017), Almost There (MACK i Ca l’Isidret, 2013), Ca l’Isidret (Ca l’Isidret, 2012), Movimientos de suelo (Ca l’Isidret, 2011).

És cofundador del projecte editorial Ca l’Isidret. Des del 2011 han editat més de 25 publicacions amb especial interès i sensibilitat per la fotografia, crítica, assaig i llenguatge visual.

Des de l’any 2003 ha realitzat més de 25 exposicions individuals i més de 50 de col·lectives, de les quals destaca l’exposició individual Matter a la Sala Canal de Isabel II (Madrid, 12-05 / 24-07-22), la participació a l’exposició Apunts per a un incendi dels ulls Panorama 21, comissariada per Hiuwai Chu + Latitudes, MACBA. Museu d’art contemporani de Barcelona (22-10-21 / 27-2-22), així com les exposicions del projecte Almost There a la sala Le Bal (Paris), IMA Gallery (Tòquio), Photoforum PasquArt (Biel, Suïssa), entre d’altres.