“En los márgenes” de Juan Diego Botto – Pantalla BCN

Divendres 24 de novembre a les 19 h
Sala d’actes

*RESERVA DE CADIRA A PARTIR DEL DILLUNS 20 DE NOVEMBRE A LES 16:30 H*

Comença el compte enrere de 24 hores clau en la vida de tres personatges. Unes hores que poden canviar per sempre el curs de les vides d’en Rafa (Luis Tosar), un advocat laboral que passa un dia infernal intentant ajudar a una mare que està a punt de perdre la custòdia de la seva filla; l’Azucena (Penélope Cruz), una dona que lluita fins a l’últim minut per evitar el seu desnonament i en Germán (Font García), un empresari arruïnat.

En los márgenes és una pel·lícula sobre la família, l’amor i la solidaritat amb el conflicte social dels desnonaments com a rerefons. El film explora l’efecte que una situació d’estrès econòmic té sobre les relacions personals i com l’afecte i la fraternitat poden ser un motor per tirar endavant.

El debut de Juan Diego Botto com a director de llargmetratges és un thriller dramàtic que va escriure a quatre mans amb la seva parella, la periodista i escriptora Olga Rodríguez. El film, amb un repartiment coral on destaquen Penélope Cruz i Luís Tosar, es va projectar a la 79a Mostra Internacional de Cinema de Venècia i al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià 2022.

Direcció: Juan Diego Botto (escrita per Juan Diego Botto i Olga Rodríguez)
Gènere: drama-thriller
Any: 2022
Durada: 105
País: Espanya

Data d'inici

24 nov. 2023
Caducat!

Horari

19:00

Més informació

Reserva cadira

Per Dies de la setmana

Divendres

Ubicació

Can Basté - Sala d'actes
Can Basté - Sala d'actes
Per temàtica
Codi QR
Go to Top