RECURSOS comunitaris

Can Basté posa a l’abast dels veïns i veïnes un seguit de recursos comunitaris, de la mà de la Xarxa de 9Barris Acull de la qual formem part des de la seva formació, una xarxa intregrada per més de vuitanta entitats del territori.

L’activitat dels grups de la casa, formats per veïns i veïnes organitzats i oberts a tothom, és un recurs més que fomenta la convivència i participació, abarcant temàtiques molt diverses.

La Xarxa 9Barris Acull, amb un equip de veïnes voluntàries, ofereix els serveis d’assesoria legal i d’aprenentage de català i castellà.

Servei gratuït d’acompanyament jurídic:

Assessorament i tramitació especialitzat en temes d’estrangeria.

La xarxa Nou Barris Acull posa a disposició dels veïns i veïnes que ho necessitin un servei d’assessorament gratuït per a infomació jurídica i legal en tràmits d’estrangeria.

Cal demanar cita prèvia al telèfon de la xarxa: 93 276 89 96

A Can Basté es realitza els dijous de 9.30 a 11.30 h

Classes de castellà i català gratuïtes

Els tallers d’acollida per a nous veïns i veïnes promouen tant l’aprenentatge de la llengua, castellà i català, com el coneixement de l’entorn.

Per inscriure-us a les classes heu de venir a Can Basté els dimarts de 10 a 11h

Per qualsevol dubte podeu trucar al telf de Can Basté: 934 20 66 51

Les classes estan impartides per persones voluntàries. Els dimarts i dijous al matí, durant tot l’any, coincidint amb el calendari escolar.

L’activitat dels grups de Can Basté abarca un ampli de ventall de temàtiques. Estan oberts a noves incorporacions com a participant o voluntari/a. Per sumar-t’hi caldrà que contactis directament amb cada grup. A GRUPS DE LA CASA trobaràs les diferents propostes per col·laborar segons les teves inquietuds, afinitats i necessitats.