Què és l’Espai Fotogràfic Can Basté?

L’Espai Fotogràfic de Can Basté és una part integral del projecte del Centre Cívic, que s’estableix com un referent en el camp de la fotografia, amb l’objectiu de fomentar la creativitat i acostar la tècnica i l’art d’aquesta disciplina a la comunitat local. A través de la seva oferta formativa en fotografia i la programació regular d’exposicions i activitats fotogràfiques, l’Espai Fotogràfic de Can Basté es consolida com un element clau en la promoció de la fotografia en el territori i la ciutat.

L’Espai Fotogràfic de Can Basté té com a principal objectiu donar suport i visibilitat als nous creadors i integrar-los a l’agenda cultural de la ciutat.

Les activitats fotogràfiques a Can Basté tenen un paper fonamental en la promoció cultural i en l’aprofundiment dels temes i continguts exposats pel centre. En aquest context, l’Espai Fotogràfic de Can Basté busca que les seves activitats esdevinguin eines essencials per fomentar la interacció entre els usuaris i establir nous vincles centrats en l’interès compartit per la fotografia.