PREMIS ANTERIORS

Vist a Barcelona

Vist a Barcelona és un projecte que recull els treballs dels fotògrafs de la ciutat, una ciutat que s’ha forjat amb molt d’esforç una imatge estereotipada, que no sempre s’ajusta a les seves realitats. Les seves gents, les de tota la vida i les nouvingudes, conformen un mapa de cultures, anhels i decepcions.
Vist a Barcelona va tenir lloc del 2009 al 2010, quan també es va fer una edició centrada en el barri del Turó de la Peira, a Barcelona.

Vegeu més informació a
https://vistabarcelona.wordpress.com/

Premi Revela

El Premi Revela és un premi internacional de fotografia als titulars dels drets socials, és un model de convocatòria fotogràfica diferent de l’habitual, ja que en aquest cas l’objecte premiat no és el fotògraf, sinó el col·lectiu social fotografiat. Aquest premi va tenir lloc des del 2012 fins al 2014.

Aquest projecte es coordinarà des de l’Espai Fotogràfic de Can Basté i es gestionarà des de Turó Acció Sociocultural, i té com a objectiu participar i promoure l’ajuda social directa, promocionar els fotògrafs i el seu treball, i generar dinàmiques de participació social solidàries.

Vegeu més informació a
https://premiorevela.wordpress.com/revela/