cinema · projeccions

La intenció de Can Basté amb el seté art és apropar a tots els públics i de manera gratuïta una programació estable. Gaudireu de curtmetratges i pel·lícules de qualitat juntament amb cicles de cinema temàtics, de la mà de diferents organitzadors: Grup de cinema, La Cinemoteka de Ràdio RSK, El Generador, Pantalla Barcelona i altres entitats del barri que proposen nous cicles sobre temes més socials.

Programem en dos formats segons el calendari: durant l’any a la Sala d’actes, en pantalla gran i amb so de qualitat, i a l’estiu, traslladem la pantalla a la fresca a la plaça de Can Basté.

abril 2024
maig 2024

Cinema BCN FilmFest “Contes de Tokio de Yasujirô Ozu

*Cal inscripció prèvia* RAMA JAPÓ · 1953 IDIOMA: JAPONÈS Subtítols en català BLANC I NEGRE · 136 MIN Contes de Tokio Un matrimoni gran que viu al Japó rural viatja a Tòquio per passar uns dies amb els seus fills. Fa molt temps que no els veuen, però la seva visita acaba significant una molèstia per a ells i les seves famílies. La parella d’ancians comprova amb tristesa que s’han convertit en una càrrega per als seus propis fills, que decideixen enviar-los a un balneari després de no ser capaços de fer-se’n càrrec. Només la seva nora Noriko, vídua d’un dels seus fills, els […]
18 maig
18:00 - 18:00
No s'ha trobat cap esdeveniment!