ACTIVITAT expo “EMMASCARATS” // Coneixem la realitat de primera mà

ACTIVITAT relacionada de l’exposició fotogràfica “Emmascarats”

Dijous 24 de febrer a les 19h

“Veïns i veïnes sense llar” Coneixem la realitat de primera mà

XERRADA · CUSCÚS · ART i MÚSICA*

Parlarem amb veïns i veïnes que en algun moment determinat de la seva vida han viscut a l’Equipament Integral Nou Barris dirigit a persones sense llar. Crearem un espai per fer visible allò que sovint és invisible i posarem sobre la taula la problemàtica del sensellarisme.

De la mà de la periodista Clàudia Frontino, conversarem amb Itziar Ruiz, directora del recurs, i Marta Díez, educadora social de l’equipament. Però també ens acompanyaran la Carmen Álvarez, l’Iván Escobar i l’Augusto Rivery per aproximar-nos en primera persona a la realitat d’una de les formes més extremes d’exclusió. Tres persones que podrien representar les prop de 3.950 que es troben en situació de sense llar a la ciutat de Barcelona (XAPSLL, 2021).

*La xerrada s’acompanyarà d’un tast de cuscús elaborat per residents de l’Equipament Integral Nou Barris dirigit a persones sense llar amenitzat, per un petit concert de rap de MC Escobar, antic usuari del recurs. Tot plegat guarnit per obres pictòriques d’en Mouhamed Diakhoumpa, també usuari.

“ L’HUMÀ NO ÉS ANIMAL D’INTEMPÈRIE, TAMPOC NO ÉS ANIMAL SOLITARI: NECESSITA CASA I VINCLES” Begoña Román

 

Data d'inici

24 febr. 2022
Caducat!

Horari

19:00

Preu

GRATUÏT

Per Dies de la setmana

Dijous

Ubicació

Can Basté
Can Basté

Organitzador

Centre cívic Can Basté
Centre cívic Can Basté
Telèfon
+34 934 20 66 51
Correu electrònic
info@canbaste.com
Web
http://www.canbaste.com
Codi QR
Go to Top