Activitat+deFOTO // VISITA GUIADA Marcelo Brodsky. Resistència poètica // Gratuïta

Dijous 23 de febrer a les 18,30 h //

EXPOSICIÓ Marcelo Brodsky. Resistència poètica // a Foto Colectania

Visita guiada: Marcelo Brodsky. Resistencia poética

Lloc: Fundación Foto Colectania

C/ Passeig Picasso, 14

>>>>Inscripció online<<<<<

Les visites guiades són una activitat que forma part de la programació trimestral +deFoto en la qual visitem diferents centres, galeries i institucions fotogràfiques de la ciutat, per a veure les exposicions en grup acompanyats d’un guia. Un moment en el qual trobar-se i gaudir de la fotografia fora dels nostres tallers. En aquesta ocasió visitem la exposición “Marcelo Brodsky. Resistencia poética” en Fotocolectania.

La temàtica de l’obra de Brodsky abasta tothom. Arrenca amb la lluita pels drets humans a l’Argentina que, amb els anys, l’autor estendria a molts altres països. La revisió de l’any 1968, que mostra imatges de protestes mundials, s’ha convertit en un dels seus projectes més ambiciosos en enfrontar-nos, a més, amb altres realitats interconnectades de l’època com són el colonialisme, el capitalisme, el racisme o el patriarcat. A la seva trajectòria ha reivindicat també moviments pels drets civils o el Black Lives Matter dels Estats Units, i més recentment destaca la cerca de la justícia reparadora per a les víctimes del genocidi a l’estat colonial d’Àfrica del Sud-oest Alemanya (l’actual Namíbia).

En declaracions recents de l’autor: “Les fotografies sempre queden obertes per a múltiples interpretacions, i les meves intervencions a les imatges suggereixen una direcció. Els textos i colors afegits construeixen una forma alternativa de llenguatge, una poètica de la resistència. El que intento fer intervenint imatges històriques i recuperant el seu context és llançar fletxes cap al futur, que és el nostre present.”

Activitat gratuïta dintre de la programació del +deFoto. Cal inscripció online.

Horari del curs

New Day

Data d'inici

23 febr. 2023
Caducat!

Horari

18:30

Preu

GRATUÏTA (cal inscripció)

Més informació

Inscripció online

Per Dies de la setmana

Dijous

Organitzador

Espai Fotogràfic Can Basté
Espai Fotogràfic Can Basté
Telèfon
93 420 66 51
Web
https://www.instagram.com/espai.fotografic.can.baste/
Codi QR
Go to Top