Celebrem el Dia internacional de teixir en públic! | FM Turó de la Peira

Convoquem a totes les amants del teixit a treure les agulles i compartir una tarda a la plaça de Can Basté, trencarem els mites que l’assoccien a una activitat solitari i associada a les nostres àvies.

Aquesta diada internacional posa en valor els beneficis de teixir, que en són molts! Millora la destressa, fomenta la memòria, la creativitat, l’autoestima, la concentració … una activitat perfecta per a totes les edats!

I si ho fem en grup, els beneficis és multipliquen, ja que parlant i teixint es fomenten les relacions socials.

Entorn la llana, crearem diferents activitats:

  • Espai infantil/familiar. Aprèn les primeres nocions fent pompoms, tricotín, cadenetes… Vine en familia i descobriràs una activitat molt entretinguda.
  • Espai solidari. Taller de papallones en ganxet. Amb Liana Salázar (@migotetejebonito) tallerista de Can Basté. Aprèn a teixir aquest disseny solidari i col·labora amb el Casal Infantil Turó de la Peira. La recaptació anirà destinada a les necessitats dels infants i les millores en material educatiu del Casal.
  • Espai vitamina. Porta la labor que tens entre mans i comparteix al voltant d’una llimonada fresqueta. Teixir crea vincles!
  • Deixa la teva empremta al mural participatiu: Teixim per a cuidar-nos!
  • A més, podràs participar del yarn bombing, una intervenció sorpresa per decorar els diferents elements de la plaça. El color inundarà l’espai a través d’aquest art urbà.

Cal portar: ganxet o agulles

Participen:

Casal de gent gran Turó de la Peira / Facebook: cggturodelapeira

Xic-Xarxa d’intercanvi de coneixements / Facebook: xic.canbaste

Alumnes dels Tallers de ganxet i macramé de Can Basté

Col·laboren:

Lanas Rubí / Instagram: @lanasrubi

Hilaturas LM / Instagram: @hilaturaslm

#diamundialdetejerenpublico #WorldWideKnitInPublicDay #WWKIPday

A Can Basté tenim dos tallers trimestrals de ganxet (iniciació i continuació) i un grup estable de la XIC-Xarxa d’intercanvi de coneixements, que es troba cada dimarts a la tarda. Informate’n.

ACTIVITAT ENMARCADA DINS DE LA FESTA MAJOR DEL TURÓ DE LA PEIRA 2023

Data d'inici

12 juny 2023
Caducat!

Horari

17:00

Ubicació

PLAÇA CAN BASTÉ
Per temàtica
Codi QR
Go to Top