Cinefòrum a les ones “Salvador (Puig Antich)”

Us convidem a la 2a edició del CINEFÒRUM A LES ONES, organitzat per  La Cinemoteka programa de Ràdio RSK, la ràdio lliure de Can Basté.

L’activitat consistirà en la projecció d’una pel·lícula i després obrirem micros per comentar i debatre. Tot plegat es retransmetrà en rigorós directe a les ones de Ràdio RSK!!!

La temàtica triada és amb motiu del 50é aniversari de la mort d’en Salvador Puig Antich: Justícia, assassinat o venjança

Escoltarem testimonis de primera mà d’aquells temps no tan llunyans amb la col·laboració de l’Arxiu històric de Nou barris i un convidat molt especial, en Jordi Panyella autor del llibre Salvador Puig Antich, cas obert.

Jordi Panyella i Ferreres (Barcelona, 1966) és llicenciat en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Treballa des de fa més de trenta anys a la premsa escrita, primer al Punt Diari, després a l’Avui i actualment a El Punt Avui. Està especialitzat en la informació de l’àmbit judicial. Ha publicat Fèlix Millet, el gran impostor, Salvador Puig Antich, cas obert (Angle, 2014, tres edicions), la novel·la Infidels a la pàtria, Perquè corren els presos, La vida amarga de les flors, amb Pat Millet. Crònica visual del confinament i Causa general.

Esteu totes convidades a gaudir i dir la vostra!!!

Projecció de la pel·lícula:

“Salvador (Puig Antich)” 2006

Direcció: Manuel Huerga

Sinopsi:
El 2 de març de 1974, el jove anarquista Salvador Puig Antich, militant del MIL Moviment Ibèric d’Alliberament, es va convertir en l’últim pres polític executat a Espanya mitjançant “garrot vil”. Aquesta és la seva història i la dels intents desesperats de la seva família, companys i advocats per evitar la seva execució.

www.radiorsk.info
IG: @radiorsk
FB: radiorskfm
TW: RadioRSK

Horari del curs

de les 11 h - a 13:30 h
Dissabte 3 de juny

Data d'inici

02 març 2024
Caducat!

Horari

16:45

Per Dies de la setmana

Dissabte

Ubicació

Can Basté
Can Basté
Per temàtica

Organitzador

La Cinemoteka - Ràdio RSK
La Cinemoteka - Ràdio RSK
Web
http://www.radiorsk.info/
Codi QR
Go to Top