Concert de SPITFIRE SCREAM – MILK – CÉFALO ZERO – El Generador

Divendres 12 de gener a les 21:30 h
Sala d’actes de Can Basté

MILK (Power Grunge)

Punk apocalíptic, potser és la millor manera de definir el so dels barcelonins Milk. El grup acaba de finalitzar la gira de presentació del seu primer LP “Fuita From Dead Planet” (Resilient Rècords, 2021), deixant molt bones impressions, com les que es recullen en paraules de Ricardo Portmán en el blog “Ressons del vinil” després del seu pas per la madrilenya Moby Dick: “He gaudit pocs concerts en la meva vida com el seu i el quartet és d’aquests projectes a seguir molt de prop”

Milkbandbcn

CÉFALO ZERO (Cactus Rock)

Cefalo Zero és un powertrio barceloní que autodefineix el seu estil com a “Cactus Rock”. Una combinació de riffs contundents i ritmes pesats que donen forma a un repertori ple d’energia.

IG: @cefalozeroband
FB: Cefalozero

SPITFIRE SCREAM (Punk & Roll)

Spitfire Scream vam néixer al 2018 a Torrelles de Llobregat (Barcelona). El Marc, el Marcel, la Maria i la Bet vam engegar la banda en una barbacoa entre amics. Les nostres influències son sobretot grans bandes escandinaves com Turbonegro, Gluecifer… però també ens enamora el millor del punk i el rock’n’roll com Misfits, Social Distortion…fem power punk, and we like it!

Data d'inici

12 gen. 2024
Caducat!

Horari

21:30

Per Dies de la setmana

Divendres

Ubicació

Can Basté - Sala d'actes
Can Basté - Sala d'actes

Organitzador

El Generador 9 Barris
El Generador 9 Barris
Correu electrònic
programacio@canbaste.com
Web
https://www.facebook.com/ElGenerador9B/
Codi QR
Go to Top