Concert Generator Summer 2024 – Cynta aislante – La Jonka – Los Meta Karpios

El Grup de la casa El Generador 9b organitza l’últim concert de l’estiu a la Plaça de Can Basté amb aquestes 3 propostes donant-ho tot!

Cynta aislante
És un grup de punk que sorgeix del barri de Sants en 2021. La banda va començar molt ràpid a fer concerts per diversos C.S.O i espais llibertaris. Recentment han gravat el seu primer disc amb 14 temes propis i 2 versions. Amb un directe que arriba com un cop de puny, no deixen a ningú indiferent, convertint cada concert en una festa i fent de la senzillesa musical una virtut.Les lletres esquinçadores surten directament de les seves entranyes. Punk en estat pur.

La Jonka, performer transfeminista.
Performance amb perspectiva de gènere. Mestra de cerimònies, vedette, presentadora de cabarets, escriptora i mocatriz. Actualment creant una nova peça carregada de eufória, soroll, protesta, festa, autocrítica i travestisme. La Jonka és una bomba de rellotgeria que torna amb força per a presentar-nos la seva nova proposta anomenada “Culpable”, on s’aborden temes com el desig, el consum, els chemsex, la culpa, la ruptura…

Los Meta Karpios

L'acte s'ha acabat.

Data d'inici

13 jul. 2024
Caducat!

Horari

22:00 - 22:00

Per Dies de la setmana

Dissabte

Ubicació

PLAÇA CAN BASTÉ

Organitzador

El Generador 9 Barris
El Generador 9 Barris
Correu electrònic
programacio@canbaste.com
Web
https://www.facebook.com/ElGenerador9B/
Codi QR
Go to Top