+deFoto | Visita guiada | Ilse Bing al KBr de la Fundació Mapfre

10 de maig a les 19 h
Lloc de trobada KBr de la Fundación MAPFRE
La visita es gratuïta amb inscripció prèvia

Les visites guiades són una activitat que forma part de la programació trimestral +deFoto en la qual visitem diferents centres, galeries i institucions fotogràfiques de la ciutat, per a veure les exposicions en grup acompanyats d’un guia. Un moment en el qual trobar-se i gaudir de la fotografia fora dels nostres tallers. En aquesta ocasió el centre Kbr de la Fundació Mapfre ens convida a visitar la seva exposició retrospectiva de Ilse Bing.

La trajectòria vital i artística de Ilse Bing (1899-1998) és un reflex interessant de les principals tendències culturals i vicissituds històriques del segle XX. En les seves fotografies, les propostes estètiques dels successius moviments i estils artístics es conjuguen amb una mirada singularment personal, caracteritzada per la seva empremta humanista i una consciència social intensa però sòbriament expressada.

Ilse Bing va ser una de les fotògrafes que, al costat de figures tan rellevants com Nora Dumes, Gisèle Freund o Berenice Abbot, van aconseguir una projecció i un reconeixement fins llavors exclosos per a les dones en aquest camp.

Actualment, la seva obra està escampada entre diverses col·leccions d’Europa i els Estats Units, i aquesta exposició serà la primera ocasió en què es podrà veure a Espanya el conjunt de la seva trajectòria.

Comissari: Juan Vicente Aliaga

Horari del curs

New Day

Data d'inici

10 maig 2023
Caducat!

Horari

19:00

Preu

Gratuït

Més informació

INSCRIPCIÓ ONLINE

Ubicació

Can Basté
Can Basté

Organitzador

Espai Fotogràfic Can Basté
Espai Fotogràfic Can Basté
Telèfon
93 420 66 51
Web
https://www.instagram.com/espai.fotografic.can.baste/
Codi QR
Go to Top