44FEST Serious noise & Alternative Mandanga// el Generador 9b

Hollow Empty Minds es defineix sonorament com New Grunge. Grups contemporanis com Foo Fighters reflecteixen algunes de les influències de la banda, però el so de Hollow Empty Minds és molt més pluri-dimensional.

El seu groove pesat recorda a l’Hardcore més acolorit de grups com Turnstile, però les seves polides melodies de veu a vegades els assembla al Stoner rock madur però intens de Queens Of The Stone Age. Enèrgiques i teatrals, les seves actuacions en directe no deixen a ningú indiferent. No sols per la seva polida sonoritat i la seva posada en escena, sinó pel seu xou visual que combina una energia “descontrolada” al costat d’una coreografia de llums creada pel propi tècnic de la banda.

El registre sonor de Murina és cru, visceral, delicat i aspre alhora. El baix gruny travessa insolent el seu propi soroll. Mentre la Laura va fent que els engranatges d’aquestes cançons funcionin maquinals amb els seus precisos i rotunds cops, la veu de Martina i les seves paraules funcionen com un embellidor fosc i alliberador. Com a feres, et submergeixen en una mixtura exquisidament supersònica en la seva humil dualitat.

Ypnosi és una nova proposta musical que trenca amb qualsevol moviment vigent en l’actualitat. La banda reinventa gèneres com el rock i el funk dels setanta als noranta. Donis del seu debut, Ypnosi ha realitzat una cinquantena de concerts en els quals s’ha vist un creixement exponencial de seguidors i solidesa conceptual.
Ypnosi destaca per la seva interdisciplinarietat donant lloc a directes on la performance és fonamental.

Acherontia2023 avui dia és una fàbrica de Riffs incessant. Dstem desitjant treure nou  material per mostrar. Riffs a cascoporro en format Sludge Metall amb un volum absurd.

Horari del curs

New Day

Data d'inici

02 juny 2023
Caducat!

Horari

21:00

Preu

GRATUÏT - TAQUILLA INVERSA

Per Dies de la setmana

Divendres

Ubicació

Can Basté - Sala d'actes
Can Basté - Sala d'actes

Organitzador

El Generador 9 Barris
El Generador 9 Barris
Correu electrònic
programacio@canbaste.com
Web
https://www.facebook.com/ElGenerador9B/
Codi QR
Go to Top