Exposició | El nostre barri

L’exposició “El nostre barri” és fruit d’un procés de creació participativa amb els alumnes de quart de primària de l’Escola Calderón de la Barca, centrat en dos eixos principals: el barri i la imatge. Aquesta exposició forma part del projecte “El barri és dels infants”, impulsat per El Catalejo i Espai Fotogràfic Can Basté amb la col·laboració de Caixa d’Eines-Plà de Barris.

Mitjançant la creació d’un Laboratori d’Observació i Creació, el projecte té com a objectiu capacitar i fomentar l’autonomia dels infants per analitzar i participar en la vida comunitària del barri, aprofitant alhora els espais i els equipaments públics. La culminació d’aquest procés es materialitza en forma d’instal·lació expositiva a la Sala Les Golfes de l’Espai Fotogràfic Can Basté, on es recullen les exploracions i les reflexions dels infants, a partir de fotografies analògiques i digitals, objectes, vídeo, collages i dibuixos.

El projecte s’inspira en la visió del pedagog Francesco Tonucci, que sosté que “els infants han perdut la ciutat i se’ls ha de retornar perquè n’hi formin part”, posant-los al centre de la política i la gestió urbana.

Autorxs: Alumnes de 4t de primaria de la escola Calderón

Coordinat per: El Catalejo, Espai Fotogràfic Can Basté amb la col·laboració de Caixa d’Eines-Plà de Barris.

Horari del curs

Data d'inici

15 juny 2023
Caducat!

Horari

18:30
Can Basté

Ubicació

Can Basté
Per temàtica
Centre cívic Can Basté

Organitzador

Centre cívic Can Basté
Telèfon
+34 934 20 66 51
Correu electrònic
info@canbaste.com
Web
https://www.canbaste.com
Codi QR
Go to Top