Espectacle: NO ES PAÍS PARA NEGRAS de Carolina Torres Topaga // BDC

Dissabte 11 de març, a les 19 h // Sala d’Actes

NO ES PAÍS PARA NEGRAS de Carolina Torres Topaga

>>>>>> RESERVA D’ENTRADES A PARTIR DEL 6 DE MARÇ, A LES 16.30 H <<<<<

“Com és la vida d’algú que té la pell negra i ha viscut envoltada de blancs? Què se sent quan no et reconeixen com una persona “d’aquí” a causa del color de la teva pell, i quan viatges a l’Àfrica i t’adones que tampoc no pertanys a aquell territori?
La infantesa i l’adolescència de la protagonista d’aquesta obra seran moments destacats en una representació que analitza, amb humor i ironia, temes que van des del racisme fins a la sexualitat de les dones negres, passant per la identitat. La protagonista repassarà l’imaginari de la seva generació i recorrerà els últims quaranta anys d’història d’aquest país des d’un punt de vista diferent.
La Silvia Albert Sopale, amb la també directora i artista colombiana Carolina Torres Topaga, i l’autora barcelonina Laura Freijo, ens convida a reflexionar sobre la tensió identitària que suposa ser negra al nostre país. Aquest és un espectacle molt dinàmic on Silvia Albert Sopale demostra la seva capacitat de fer-nos còmplices i ens fa veure que el racisme està present en multitud de petits detalls, que impregna la societat i que és palpable en les situacions més quotidianes.”

Data d'inici

11 març 2023
Caducat!

Horari

19:00

Preu

GRATUÏTA

Més informació

RESERVA CADIRA

Per Dies de la setmana

Dissabte

Ubicació

Can Basté - Sala d'actes
Can Basté - Sala d'actes

Organitzador

Barcelona Districte Cultural
Barcelona Districte Cultural
Web
https://www.barcelona.cat/districtecultural/ca
Codi QR
Go to Top