Sessió oberta de lectura amb La Locomotora

La Locomotora és un grup de lectura ampliada entre amigues per portar els clàssics per noves rutes i apropar-los a les nostres vides frenètiques, precàries i addictes a internet.

Aquest trimestre hem après que una lectura esdevé una experiència transformadora sobretot quan comparteixes el viatge amb algú. Per això, volem convidar-vos a que ens acompanyeu en el que més ens agrada fer: compartir lectures i gaudir dels clàssics.

El divendres 31 de maig, a les 19 h, oferim una sessió oberta per tothom on comentarem un dels clàssics que hem treballat aquest trimestre. L’obra escollida serà Agnes Grey, d’Anne Brontë, que no només és la germana més desconeguda i menystinguda de les Brontë, sinó que a més ens ofereix en aquest clàssic una realitat ignorada que afectava a més de 25.000 dones al Regne Unit de la seva època.

L’obra va ser triada entre el públic al Plegades, l’activitat literària al voltant de Sant Jordi, i a través de votacions per l’instagram.

L’objectiu d’aquesta sessió és crear un espai col·lectiu on posar en comú les lectures i impressions individuals, així com compartir i debatre opinions per enriquir encara més l’experiència lectora. Per això, us demanem que vingueu amb l’obra llegida, amb els vostres fragments preferits seleccionats per compartir-los i comentar-los, i sobretot, amb moltes ganes de participar!

Nosaltres guiarem la sessió, però el que volem és escoltar-vos a vosaltres i entre totes veure què podem transposar d’Agnes Grey a les nostres vides actuals, al segle XXI.

Per apuntar-vos, només heu d’escriure al nostre correu, lalocomotoramoderna@gmail.com, confirmant la vostra assistència.
Esperem veure-us aviat, que La Locomotora ja espera les noves passatgeres!

@la__locomotora

Data d'inici

31 maig 2024

Horari

19:00

Més informació

Confirmar assistència

Per Dies de la setmana

Divendres
Per temàtica

Organitzador

La Locomotora
La Locomotora
Web
https://www.instagram.com/la__locomotora/
Confirmar assistència
Codi QR
Go to Top