Sudán del Sud, l’última frontera tribal. Per Héctor Ruiz Golobart

Activitat organitzada pel Grup de foto de Can Basté “OBJECTIU CB”, la qual volen compartir amb tothom que tingui interès. En aquesta ocasió han convidat al fotògraf Hector Ruiz Golobart per explicar la seva experiència viatjant, a través de la càmera.

Podeu reservar cadira online i presencialment.

SUDAN DEL SUD L’ÚLTIMA FRONTERA TRIBAL

En 2011 naixia el país més jove del món, Sudan del Sud. Un país la riquesa cultural del qual ha viscut sempre sota l’ombra d’una interminable guerra civil, que ha portat al país a l’última posició del rànquing de l’índex de desenvolupament humà. No obstant això, la diversitat cultural d’aquest petit país, la població del qual no aconsegueix els onze milions d’habitants, resulta sorprenent, i és que a Sudan del Sud resideixen ni més ni menys que uns 200 grups ètnics, molts d’ells amb idioma propi. A través d’aquesta xerrada fotogràfica descobrirem algunes de les ètnies més fascinants de Sudan del Sud.

Al llarg d’aquest reportatge fotogràfic coneixerem als lotuko, una tribu que viu a les muntanyes, als larim de les muntanyes boia, als perillosos toposa i als seus veïns els jiye, per a finalitzar amb una de les ètnies més fascinants del món. I és que aquest reportatge és fruit d’un somni fotogràfic que va néixer tres anys enrere quan vaig veure per primera vegada una fotografia de la tribu mundari. Aquell dia vaig començar a somiar amb fer fotos en un campament de bestiar mundari. En aquells dies, no es podia viatjar, així que vaig decidir començar a practicar per Barcelona, fins que aquest any 2023 em vaig sentir preparat per a emprendre aquest viatge fotogràfic.

Instagram @hector_ruiz_golobart
www.hectorruizgolobart.com

Horari del curs

Data d'inici

07 juny 2023
Caducat!

Horari

19:30

Més informació

Reserva cadira

Ubicació

Can Basté
Can Basté
Per temàtica

Organitzador

Centre cívic Can Basté
Centre cívic Can Basté
Telèfon
+34 934 20 66 51
Correu electrònic
info@canbaste.com
Web
https://www.canbaste.com
Codi QR
Go to Top