PAISATGES. Estudi #1 de CreaMoviment – Cristina Martí Ninot // BDC

Dissabte 11 de febrer, a les 18 h // Sala d’Actes

PAISATGES. Estudi #1 de CreaMoviment – Cristina Martí Ninot

Per a tots els públics.

>>>>>> RESERVA D’ENTRADES A PARTIR DEL 6 DE FEBRER, A LES 16.30 H <<<<<

“Una experiència artística oberta on, a partir de la dansa contemporània i la música interpretada en directe, el públic formarà part de la proposta activament. Dues ballarines i un pianista dibuixen amb el cos i la música paisatges abstractes, juganers, íntims i suggeridors.
Amb un element senzill com la cinta de pintor, es generen moments d’una enorme bellesa quan es troba amb l’univers infinit d’un nadó, meravellat per la novetat i convidat per les intèrprets a l’exploració i el joc.
Espai, vestuari i posada en escena s’inspiren en l’obra del pintor i escultor Pablo Palazuelo en aquest espectacle participatiu per a famílies amb nadons de 0-3 anys i infants de 3-5 anys, que està coproduït pel Mercat de les Flors.
L’any 2012, la ballarina i coreògrafa Cristina Martí Ninot i l’actor i cantant Toni Viñals Matas iniciaven aquest projecte, al qual s’afegiria la també cantant Helena Cabo Vila més endavant. CreaMoviment és un espai d’exploració de les inquietuds artístiques i pedagògiques dels seus components. La vida en família els ha donat l’oportunitat d’aprofundir en les vivències emocionals i en l’escolta del llenguatge corporal i sonor. El contacte constant amb éssers menuts connectats amb la seva essència ha donat a CreaMoviment una visió reveladora de la vida, molt esperançadora i confiada, que transmeten en tots els seus espectacles i experiències pedagògiques.”

Data d'inici

11 febr. 2023
Caducat!

Horari

18:00

Preu

GRATUÏTA

Més informació

RESERVA CADIRA

Per Dies de la setmana

Dissabte
Can Basté - Sala d'actes

Ubicació

Can Basté - Sala d'actes
Codi QR
Go to Top