HERÈNCIA, de la cia La Industrial Teatrera // TEATRE BDC

Dissabte 22, a les 19 h // Plaça de Can Basté

HERÈNCIA, de la companyia La Industrial Teatrera

Per a tots els públics.

>>>>>> RESERVA D’ENTRADES A PARTIR DEL 17 D’OCTUBRE, A LES 16.30 H <<<<<

Dos personatges dins d’un abocador són el punt de partida d’una història que explica un viatge tendre i divertit per transformar la nostra herència, el que deixarem als que vindran.

Herència és un espectacle que convida a la reflexió sobre el món en el qual vivim i que volem deixar amb una premissa principal: I tu, quina herència vols deixar? De teatre de carrer i de clown i, com a tal, de circ.

Creat per representar-se en un espai rodó, amb el públic en circular, espectador i alhora protagonista. Per a tots els públics i sense text.

La Industrial Teatrera és una companyia de teatre i circ de carrer especialitzada en clown. És un mestissatge català-madrileny que sorgeix l’any 2002 a partir de la trobada entre Jaume Navarro i Mamen Olías, dos artistes amb una intensa trajectòria professional en diferents companyies i projectes de teatre i circ.

Aquests dos artistes multidisciplinaris van crear la companyia per tal de comunicar-se amb el públic per mitjà del somriure, la rialla i les emocions.

Per aconseguir-ho, fan servir tècniques de teatre interpretatiu, de circ i de teatre de carrer, especialitzant-se sobretot en el clown.

Data d'inici

22 oct. 2022

Horari

19:00

Preu

GRATUÏT

Més informació

RESERVA CADIRA

Per Dies de la setmana

Dissabte
Can Basté - Sala d'actes

Ubicació

Can Basté - Sala d'actes
Barcelona Districte Cultural

Organitzador

Barcelona Districte Cultural
Web
https://www.barcelona.cat/districtecultural/ca
RESERVA CADIRA
QR Code
Go to Top