Exposició | Temporals | “Un àlbum familiar de cures” de Tatiana Donoso

Inauguració: 7 de setembre a les 20 h Sala Cava
Exposició: del 7 de setembre al 21 d’octubre

Qui té cura de la cuidadora? Respondre, o almenys plantejar aquesta pregunta, és el que pretén l’artista amb aquest àlbum familiar que revisa la institució de la maternitat, la treu de l’àmbit privat, i on tracta la invisibilitat i resistència dels cossos que tenen cura a través de la seva pròpia experiència com a mare.

Mitjançant la fotografia, l’escriptura i el brodat “Un àlbum familiar de cures” planteja i dona visibilitat com el treball domèstic i de cura, no retribuït econòmicament, o pagat amb amor, és un veritable sostenidor de la família i del sistema econòmic en què vivim.

Taller en tres sessions

La primera sessió és el 13 de setembre, a les 18.30 hores (les dates de les altres dues sessions s’acordaran amb les participants de la primera).

En la primera sessió, l’artista Tatiana Donoso ens introduirà en el seu projecte, fent una visita guiada, per tal d’iniciar l’intercanvi d’experiències de cures amb les assistents. En la segona sessió, compondrem un brodat col·lectiu que reculli la memòria de cures activada en diàleg amb l’exposició i, finalment, en la tercera sessió farem una presentació pública i incorporarem la peça a l’exposició.

L’objectiu del taller és crear un espai de cures en el que compartir sabers i reivindicacions tot elaborant una peça col·lectiva de brodat.

No és necessari portar materials, ni tenir coneixements previs de brodat.

 

Data d'inici

07 set. 2023
Caducat!

Horari

20:00

Ubicació

Can Basté -Sala Cava
Can Basté -Sala Cava

Organitzador

Espai Fotogràfic Can Basté
Espai Fotogràfic Can Basté
Telèfon
93 420 66 51
Web
https://www.instagram.com/espai.fotografic.can.baste/
Codi QR
Go to Top