FamiliArts és un nou projecte que vam engegar el 2020, amb una programació per a totes les tribus i famílies! Trobareu activitats lúdiques, educatives i artístiques en diversos formats, com espectacles, càpsules, tallers…

Posarem especial atenció a temes que ens interessen molt i ens donaran molt de joc! Gènere, medi ambient, consum responsable,… A través de la música, les arts escèniques, els tallers i càpsules, cada mes gaudireu d’una activitat diferent.

Volem ser part del vostre temps de lleure en família!

Qui s’apunta a passar-ho bé?

les cÀpsules són propostes puntuals per conèixer i experimentar amb diferents tècniques i materials, recuperant sabers molt últils com la costura o el brodat, apropant-nos a tradicions d’altres cultures, o per exemple, creant les nostres pròpies joguines.

Infinitat de creacions estan esperant-vos!

Creem nous recursos i formes de passar-ho bé amb materials senzills que podem seguir fent a casa.

Les càpsules finalitzen amb una creació pròpia per endur a casa!

Què hem fet fins ara…

les Activitats grandotes com espectacles, teatre, contacontes, les fem a la Sala d’actes o a la Plaça de Can Basté. Són gratuïtes, comunitàries, intergenacionals, i pensades pel lleure infantil i famliar.

Què hem fet fins ara

Fronteres invisibles surt al carrer, Planeta B(asté), El Recuc i el tresor de la brossa orgánica, Chomón: màgia, pòcimes i fades, Els drets dels infants,

els tAllers propostes educatives per aprendre i passar-ho bé! Tallers per a infants i en familia, amb un ventall de temàtiques que van canviant segons la temporada.

Dibuixar, ballar, cuinar, manualitats, japonès, anglès…