FER UN REPORTATGE

INSCRIPCIÓ TARDOR 2020

Inscripcions presencials i online a partir de dilluns 14 de setembre a les 16:30 h

DURADA

7 sessions / 10.5 h

DESCRIPCIÓ DEL TALLER

El fotoperiodisme implica explicar històries periodístiques a través de les imatges. Però compodem trobar una mirada pròpia i un llenguatge que ens defineixi com a autors/es? Com podem treballar projectes periodístics a través de la fotografia?
En aquest curs parlarem dels reptes del fotoperiodisme actual i reflexionarem sobre com es treballa al carrer i com es treballa amb les fonts. Aprendrem a aplicar el mètode periodístic en un projecte fotogràfic propi. Parlarem sobre les dinàmiques de treball en els mitjans de comunicació i sobre com aquests construeixen la realitat. Debatrem sobre projectes de diferents autors/es i els límits de la deontologia de la professió.

Metodologia
La metodologia mescla teoria i pràctica. Repassarem la tècnica fotogràfica per aprendre atreballar al carrer amb confiança i parlarem de narratives periodístiques, referents útils i la construcció mediàtica de la realitat. També farem classes pràctiques a l’exterior on posarem en pràctica els coneixements. Els alumnes també formularan un projecte fotoperiodístic amb les bases del mètode periodístic, escrivint el que volen fotografiar i plasmant-ho en imatges durant el curs.

A qui va dirigit
Tot i que no és estrictament necessari, és preferible que les persones tinguin nocions de tècnica fotogràfica. El taller està dirigit a persones que volen conèixer de primera mà les tècniques del llenguatge fotoperiodístic, aprendre a construir la mirada pròpia per a fotografiar i les rutines del fotoperiodisme.

QUÈ CAL PORTAR

Càmera fotogràfica pròpia (rèflex o mirrorless amb opció de mode manual)

PROTOCOL DE SEGURETAT COVID 19

La programació de tallers s’ha reduït tant en nombre com en la durada, per tal de respectar les indicacions sanitàries actuals, tenint en compte les temàtiques on no es pot garantir la distància de seguretat, així com els aforaments de les sales. També trobareu variacions horàries per no coincidir a l’entrada i la sortida.

Quan comencin els tallers, us demanem la vostra col·laboració per cuidar-nos seguint les següents mesures:

  • Obligatori ús de mascareta
  • Trobareu gel hidroalcohòlic per la desinfecció de mans a l’entrada del centre i a les sales
  • Porteu el vostre material
  • Manteniu les distàncies, respectant els llocs assignats
  • Sigueu puntuals a l’arribada i sortida dels tallers

Aquesta programació ha estat dissenyada pensant en tots els escenaris possibles respecte a la COVID19 i en cas d’un nou confinament es preveu la continuïtat no presencial depenent de les característiques de cada taller.

PROFESSOR/A

Estefania Bedmar – SomAtents

Horari del curs

De 19:30 - a 21:00
Dijous 1 d'octubre de 2020
De 19:30 - a 21:00
Dijous 8 d'octubre de 2020
De 19:30 - a 21:00
Dijous 15 d'octubre de 2020
De 19:30 - a 21:00
Dijous 22 d'octubre de 2020
De 19:30 - a 21:00
Dijous 29 d'octubre de 2020
De 19:30 - a 21:00
Dijous 5 de novembre de 2020
De 19:30 - a 21:00
Dijous 12 de novembre de 2020

Data d'inici

01 oct. 2020

Horari

19:30 - 21:00

Preu

52.50 €

Més informació

INSCRIPCIÓ ONLINE

Dies de la setmana

Dijous
Can Basté

Ubicació

Can Basté

Organitzador

Centre cívic Can Basté
Telèfon
+34 934 20 66 51
Email
info@canbaste.com
Web
www.canbaste.com
INSCRIPCIÓ ONLINE
QR Code

Top penis enhancement Pheochromocytoma erectile dysfunction What is male low libido Pills for sexual enhancement Obese penis Bl male enhancement Trimix injection ingredients Erectile dysfunction ipp Testis erectile dysfunction Instinct male enhancement china How to get an erection fast naturally Dr cons Top10 male enhancement oroducts Does horny goat work How to get more sexually active Over the counter male erection pills Female libdo Clover pills Star buster male enhancement pills Erectile dysfunction treatment naturally New erectile dysfunction drugs Drug chat rooms Raising libido Coral erectile dysfunction Taking too much extenze Buy ed pills canada Erectile dysfunction titan Cause of causes Low libido wife never had any sex drive Pure romance sexual health matters Best herbal sex pills Improving erection naturally Pills that make you hard How do u make ur dick bigger How to get your dick longer