Activitat fotogràfica “Registro pendiente” Jordi Guillumet i Mònica Roselló amb Ediciones Anómalas

Els autors Mònica Roselló i Jordi Guillumet presentaran el seu últim llibre guanyador del concurs Fotocanal 2021 acompanyats per l’editora Montse Puig.
«El treball de Jordi Guillumet i Mònica Roselló, Registre pendent ( 2021) explora precisament aquesta antropologia del visible, analitzant no tant el sentit de les imatges, sinó el mode en què aquestes, en la seva qualitat de fragments del món, són capaços de donar cos al sensible, a les activitats humanes de l’esperit. […]
La selecció de fotografies que integren aquest llibre compon una balada de coses vistes o pensades, organitzades per formes, silencis i evocacions de caràcter íntim i poètic. Dipositades, l’una després de l’altra, pàgina rere pàgina, aquestes fotografies apareixen i desapareixen prenent-se el seu temps, rememorant-se mútuament, com en la continuïtat d’una lenta respiració: una pedra, un rostre, la mar, un mirall, un poema, una branca, una mà, una colobra, un llibre, un cos, una fulla, un camí; en fi, com una abraçada infinita del viu i de l’inert, del present i l’absent. Una exaltació en imatges de l’immens valor de la vida, menteixis dura.»

Marta Gili, del text del llibre.
Aquest treball és el guanyador de la sisena edició de Concurs Fotocanal llibre de fotografia 2021, organitzat per la Comunitat de Madrid i Edicions Anòmales.

 

Data d'inici

11 abr. 2024
Caducat!

Horari

19:30 - 19:30

Per Dies de la setmana

Dijous

Organitzador

Espai Fotogràfic Can Basté
Espai Fotogràfic Can Basté
Telèfon
93 420 66 51
Web
https://www.instagram.com/espai.fotografic.can.baste/
Codi QR
Go to Top