Una edició més, el Centre Cívic Can Basté, com a equipament municipal de l’Ajuntament de Barcelona especialitzat en fotografia, programa el Fòrum Fotogràfic Can Basté.

En aquesta convocatòria fotogràfica biennal de Nou Barris es concedeixen dues modalitats de beques per a nous creadors: tres beques per a la producció expositiva a la Sala Cava i una per a la producció d’una publicació fotogràfica.

Durant cinc dies, del 26 al 30 de novembre de 2024, en el centre cívic es podrà gaudir d’un complet programa d’activitats fotogràfiques: exposicions, visites guiades, xerrades, taules rodones, projeccions, activitats populars.

Amb aquestes activitats, Can Basté es convertirà en una visita obligada per als amants de la fotografia, un punt de trobada per a nous creadors i creadores, i professionals del món de la fotografia: artistes, comissaris, gestores, editores, galeristes, entitats i col·lectius.

Una edición más, el Centro Cívico Can Basté, como equipamiento municipal del Ayuntamiento de Barcelona especializado en fotografía, programa el Fòrum Fotogràfic Can Basté.

En esta convocatoria fotográfica biennal de Nou Barris se conceden dos modalidades de becas para nuevos creadores: tres becas para la producción expositiva en la Sala Cava y una para la producción de una publicación fotográfica.

Durante cinco días, del 26 al 30 de noviembre de 2024, en el centro cívico se podrá disfrutar de un programa completo de actividades fotográficas: exposiciones, visitas guiadas, charlas, mesas redondas, proyecciones, actividades populares.

Con estas actividades, Can Basté se convertirá en una visita obligada para los amantes de la fotografía, un punto de encuentro para nuevos creadores y creadoras, y profesionales del mundo de la fotografía: artistas, comisarios, gestoras, editoras, galeristas, entidades y colectivos.